Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sin slupao službeni auto

Bivši šef splitske policije: Moj sin je tužan, žao mu je...

Slobodan Marendić
Ivana Ivanovic/PIXSELL
24.10.2018.
u 14:00

Tužan je, žao mu je, ali ja kao i otac i policajac koji se susreo sa sličnim situacijama u drugim obiteljima činim sve da nas dvojica i naša obitelj, supruga i još dvoje djece, kroz to prođemo čvrsto kao obitelj, kazao je Marendić

Bivši šef splitske policije Slobodan Marendić koji je dao ostavku nakon što mu je sin, bez njegova znanja uzeo službeni automobil i slupao ga, ispričao je kako se on i njegova obitelj osjećaju nakon toga događaja.

"Nikome nije napravio zlo, ničiju obitelj nije zavio u crno. U tom momentu, uz sve probleme, meni pada jedan kamen sa srca. Njemu nije ništa po onom što čujem, i ja kažem – priča može ići dalje. Tako da priča mora ići. Sjedni na zidić tu kraj vozila, dolazi policijska ophodnja. Surađuj s njima, pomogni im onoliko koliko im treba pomoći kao sudionik prometne nesreće, a ja ću se snaći i doći ću do tebe kao otac, a ne kao načelnik policije", ispričao je Marendić za emisiju Provjereno Nove TV.

Ispričao je i detalje svog odnosa sa sinom nakon što je smijenjen. "Nije on meni rekao: 'Tata, oprosti, smijenio sam te', ali je moj Luka reagirao i rekao kao vjerojatno svatko svjestan što je napravio. Tužan je, žao mu je, ali ja kao i otac i policajac koji se susreo sa sličnim situacijama u drugim obiteljima činim sve da nas dvojica i naša obitelj, supruga i još dvoje djece, kroz to prođemo čvrsto kao obitelj. A jedan od razloga zašto mislim da ćemo to savladati je i činjenica da sustav ili da mi nismo kao obitelj tražili ništa iznad drugih, nego jednostavno kroz svoj težak dio životnog puta prolazimo zajedno", rekao je Marendić.

Pogledajte video: Ovo su crne prometne točke u Zagrebu i okolici

 

Komentara 12

IP
info_punkt
14:19 24.10.2018.

Nevjerojatno da jedan policijski službenik može to izjaviti. Pijan za volanom - nije nikoga zavio u crno, ali isto tako je i mogao, da se neko našao na tom mjestu. Inače, hajdemo svima dozvoliti da voze mrtvi pijani,a kaznit ćemomo samo one koji zgaze nekoga...

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:10 24.10.2018.

Ubi nas patetika.

MA
Marvin
15:09 24.10.2018.

Da dijete od 2-3 ģod. nerazumje da nesto nesmije dirati svacam , ovo bolje da ne komentiram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije