Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mora se javiti na oglas

Bivši načelnik splitske policije dobio novi posao?

Slobodan Marendić i Davor Božinović
Ivo Čagalj/Pixsell
24.10.2018.
u 11:10

Iz krugova bliskih splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari pojavila se priča da bi Marendić mogao biti njegov bliski suradnik na poslovima sigurnosti

Slobodan Marendić dao je ostavku na mjesto načelnika PU Splitsko-dalmatinske nakon što je njegov sin službenim Ford Focusom udario u ogradu mosta. Marendić, podsjetimo, nije znao da mu je sin uzeo službeni automobil.

Kako javlja Slobodna Dalmacija Marendić je novi načelnik Sektora za granicu PU splitsko-dalmatinske.

Ni ovo mjesto Marendiću nije sigurno jer se mora javiti na interni oglas, a mjesto je formalnopravno ostalo prazno kada dotadašnji načelnik Ivo Babić nije prošao na testiranju, prije četiri mjeseca.

Iz krugova bliskih splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari pojavila se priča da bi Marendić mogao biti njegov bliski suradnik na poslovima sigurnosti, ali ta priča je ostala neprovjerena i nerealizirana jer Marendić je odlučio ostati u sustavu policije.

Pogledajte video: Vojni zrakoplov F-35

 

Komentara 3

RA
raga
11:29 24.10.2018.

vjerodostojno!hdz lopovi

RI
rightside
12:26 24.10.2018.

tako to radi sposobni ministar policije,,)))) svaki glas se treba sacuvat,,jer ionako vec sad su "glasovi u debelom minusu"))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije