Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlado Galić

Bivši savjetnik predsjednice novi posao našao u DIV-u

Vlado Galić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/2
07.10.2019.
u 17:40

Kad je riječ o Bošku Ramljaku, navodi se da je aktualni je alkarski vojvoda, dragovoljac Domovinskog rata i prekaljeni ratnik - dva puta teško ranjen i više puta odlikovan.

Bivši savjetnik predsjednice RH Vlado Galić novi je posao našao u DIV, i to na direktora korporativne sigurnosti, dok je alkarski vojvoda Boško Ramljak imenovan za savjetnika Uprave Brodosplita za korporativnu sigurnost, priopćeno je DIV-a.

Vlado Galić predsjednicu je savjetovao do prosinca prošle godine, kada je dao ostavku “iz moralnih i etičkih razloga”, u jeku “afere SMS”. Dio medija Galića je tada povezivao s Franjom Vargom, optuženim da je falsificirao prijepisku između bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i suca osječkog suda u korist Zdravka Mamića.

DIV grupa u priopćenju donosi Galićev životopis, u kojemu se ističe da je u Zagrebu diplomirao rudarstvo, da je dragovoljac Domovinskog rata od 1991. te da je bio angažiran u sigurnosnom sustavu MORH-a. Navode i da je Galić po zajedničkom programu Fakulteta političkih znanosti i Udruge hrvatskih menadžera sigurnosti stekao je zvanje menadžera sigurnosti iz područja poslovne i nacionalne sigurnosti te da je godinu dana savjetovao predsjednicu.

Kad je riječ o Bošku Ramljaku, navodi se da je aktualni je alkarski vojvoda, dragovoljac Domovinskog rata i prekaljeni ratnik - dva puta teško ranjen i više puta odlikovan. Nakon rata do umirovljenja kao časnik u OS RH aktivno je radio u sigurnosnim sustavima Hrvatske vojske. “DIV Grupa se uvijek trudila prepoznavati trendove na međunarodnom tržištu i primjenjivati najviše standarde u svim segmentima poslovanja, pa tako i u onim sigurnosnim. Zato smo se odlučili kadrovski pojačati stručnjacima koji će svojim iskustvom i znanjem značajno pridonijeti ostvarivanju najviših standarda sigurnosti”, pojašnjavaju u priopćenju.     

Komentara 12

MO
moškov
18:52 07.10.2019.

Brodosplit ce barem dva puta vise opteretiti drzavni proracun odnosno porezne obveznike nego uljanik iz pule...ramljak i galic imaju za to veze a idu na izmisljena radna mjesta ..kod izvornog i pravog poduzetnika doticna dvojica ne bi dobili sluzbu...sve ovo ovo je deja vu u hrvatskoj u tisucu puta...itd

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
17:58 07.10.2019.

Po RH gora je desna udbašija od lijeve. Na ljevici jednostavno ne tvrde da su Hrvati i patrioti dok na laznoj desnici sve vrvi od domoljuba. Rješnje (Ako je slog kratak, piše se rješenja, rješenju, rješenjem, rješenja, rješenjima) hrvatskih problema je nestanak udbodesnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije