Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
letjelice neljudskog podrijetla

Bivši obavještajac prozvao američku vladu: Tvrdi da skrivaju izvanzemaljska vozila

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
07.06.2023.
u 18:08

David Grusch kazao je da je američka vlada desetljećima nalazila fragmente neljudskih letjelica, a u nekim slučajevima čak i cijele. Analizom je, kako je naveo, utvrđeno postojanje materijala "egzotičnog porijekla"

SAD je pozvan da otkrije dokaze o NLO-ima nakon što je bivši obavještajni dužnosnik rekao da vlada posjeduje "netaknuta i djelomično netaknuta" izvanzemaljska vozila. Bivši obavještajni dužnosnik David Grusch, koji je vodio analizu "neobjašnjivih anomalnih fenomena" unutar Ministarstva obrane, tvrdi da SAD ima letjelice neljudskog podrijetla.

Informacije o tim vozilima nezakonito su uskraćene Kongresu, rekao je Grusch koji je napustio svoju poziciju u američkoj obavještajnoj službi nakon 14 godina. Jonathan Grey, obavještajni dužnosnik u Nacionalnom obavještajnom centru za zrak i svemir, potvrdio je postojanje "egzotičnog materijala", dodajući: "Nismo sami", prenosi The Guardian.

VEZANI ČLANCI:

Navodi dolaze nakon što su brojna viđenja i izvješća oživjela pozornost na izvanzemaljske brodove, a potencijalno i posjete posljednjih godina. Godine 2021., Pentagon je objavio izvješće o neidentificiranim letećim objektima (UAP) te naveo kako je zabilježeno 140 slučajeva susreta s UAP-om koji se ne mogu objasniti. Izvještaj je uslijedio nakon curenja vojnih snimaka koje pokazuju naizgled neobjašnjiva događanja na nebu.

David Grusch kazao je da je američka vlada desetljećima nalazila fragmente neljudskih letjelica, a u nekim slučajevima čak i cijele. Analizom je, kako je naveo, utvrđeno postojanje materijala "egzotičnog porijekla".

"Fenomen neljudske inteligencije je stvaran. Nismo sami. Ovo je globalni fenomen", kazao je pak Grey.

VIDEO Urnebesni oglasi nasmijat će vas do suza: 'Odričem se svoje žene Ivanke'

Ključne riječi

Komentara 7

GM
gmižić
18:56 07.06.2023.

Vanzemaljci će za početak učiniti sve religije suvišnim i nepotrebnim....

ZI
zinegoid
07:18 08.06.2023.

dugogodišnja taktika toplo, hladno je učinila da ljudska vrsta po ovom pitanju postane skeptična... uostalom ograničeni ljudski um ne može ni prihvatiti činjenicu postojanja, tako da će se svatko tko tvrdi da je vidio biti ismijan..

FA
Fake
20:53 07.06.2023.

"neljudskih letjelica"?! To je to, vrh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije