Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provala usred dana

Bivšem šefu Miss Hrvatske odnijeli zlatninu iz kuće

Milan Šečković
Photo Stringer/Pixsell
21.07.2013.
u 18:45

Nekadašnji vlasnik licencije izbora za Miss Hrvatske Milan Šečković (64) ostao je bez dvadesetak tisuća kuna vrijednog nakita

Nekadašnji vlasnik licencije izbora za Miss Hrvatske Milan Šečković (64) ostao je bez dvadesetak tisuća kuna vrijednog nakita kada su lopovi u subotu popodne provalili u njegovu kuću na Rokovu perivoju iznad zagrebačkog Britanca.

Krađa se dogodila između 16.40 i 18 sati, a lopovi su provalili kroz ulazna vrata. U nešto više od sat vremena provalnici su iz kuće pokupili žensko prstenje i nekoliko zlatnih narukvica.

>> Otključao ormarić i ukrao milodare u crkvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije