Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivona Milinović o slučaju Buntić

Bivša HDZ-ovka iz Rijeke opet šokira: 'Slušanjem snimke ne znaš tko koga tu tuče'

Rijeka: Nakon izbacivanja iz HDZ-a Ivona Milinović sazvala konferenciju za medije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
26.09.2023.
u 09:30

Bivša riječka HDZ-ovka Ivona Milinović izbačena je iz stranke zbog skandalozne izjave koju je dala u podcastu Velebit "o Srbima i vrbama". No ima ona još šokantnih aduta u rukama, pa je sada objavila post na Facebooku kojim je podržala istup patera Ike Mandurića o slučaju Buntić kojim je jučer podigao buru u Hrvatskoj.

Ivona Milinović, bivša riječka HDZ-ovka i gradska vijećnica, izbačena je iz HDZ-a prije gotovo četiri godine zbog izjave da "Rijeci ne trebaju vrbe jer tamo živi samo 6,5 posto Srba" u podcastu Velebit, podržala je jučerašnji istup patera Ike Mandurića na Facebooku kojim je komentirao slučaj nasilja u obitelji Denisa Buntića.  

Nakon što je Klara Buntić javno objavila s kakvim se nasiljem suočava već godinama te kako od sustava ne dobiva nikakvu zaštitu i strahuje za svoj život, Hrvatska ne prestaje komentirati taj slučaj. I dok se brojni zgražaju nad informacijama da je bivši rukometni reprezentativac nakon posljednjeg napada na ženu, koji je ona snimila u namjeri da ima dokaz, svejedno pušten na slobodu, pater Mandurić objavu na Facebooku posvetio je "muškarcima koji su prošli teške trenutke na kakvima je Denis pao".

VEZANI ČLANCI 

Nakon toga podršku pateru objavljuje i Ivona Milinović čiji istup o snimci "na kojoj se ne zna tko koga tuče" prenosimo u cijelosti: "Danas više ne smiješ reći da postoje nasilne žene. I žene koje su spremne svima uništit živote ako nije po njihovom. Odmah podržavaš nasilje. Čak i ako postoji dokaz o tome da lažu.

Ima jedan sad aktualan slučaj gdje žena tvrdi da je jedva izvukla živu glavu i pobjegla kroz balkon. Njen 'dokaz' je audiosnimka. Slušanjem snimke ne znaš tko koga tu tuče, ali jasno čuješ da 10 minuta muž ženi govori da izađe i iseli se iz kuće i da mu je dosta njezinih incidenata. A ona loše glumata i skviči: "Aj aj, ne udaraj me", on puno iskrenije zvuči kad pita: "Ma tko te udara?" Inače, snimka jasno pokazuje da je ljutita jer je ostao tri sata vani i kad mu smješta snimanje, sama govori: "E sad ćeš vidit svog boga." Baš tako se usude ponašat' žrtve nasilja. Inače, ozljeda nema utvrđenih, a kao mlatio ju je tip od 130 kila.

VIDEO 'Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta': Buntić pušten, supruga u strahu za život

 

"Kaže da je pet godina tuče, ali trpjela je jer ga ne može preko noći prestat' voljet'. Na njezinim društvenim mrežama izjave pune ljubavi, "srce moje, ljubav moja", Louis Vuitton torbice i napumpane usne koje nasilnik plaća. Dobro, ima i par slika djeteta iz bivšeg braka koje je bez problema ostavila bivšem mužu na skrb. Da se bar borila za svoje dijete iz bivšeg braka upola koliko se potrudila inscenirat' ulogu žrtve dugogodišnjeg nasilja .

Zbog ovakvih žrtvama nasilja nerijetko nitko ne vjeruje. A mediji propuštaju vidjet' nelogičnosti njezinih izjava i snimke koju im je dala. Nije sposobna ni odglumit'. Ali ni ne treba. Jer danas se sudi ionako bez suda", napisala je. 

VIDEO Nastavak suđenja Filipu Zavadlavu za trostruko teško ubojstvo u Varošu

Komentara 14

AB
Anemicni_briselac
09:50 26.09.2023.

Potpuno točno. Čista režija.

LA
Latigo
10:19 26.09.2023.

Što je sporno u tome što su naveli Ivona Milinović i Ike Mandurić? Potpuno se slažem s njima.

MA
marinalučica
11:01 26.09.2023.

Snimka, izgleda, ima svog režisera, scenarista i textopisca. Potpuno se slažem s napisanim od gospođe Milinović. Ne branim g. Buntića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije