Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve toplije

Bit će još pljuskova, no uskoro se vraća ljeto. Pogledajte kada

vrijeme
PIXSELL
15.07.2019.
u 09:31

Sljedećih dana na kopnu barem djelomice sunčano. U četvrtak raste vjerojatnost za kratkotrajnu kišu ili poneki pljusak, ponajprije u gorskim krajevima

Danas će biti djelomice sunčano, a u drugom dijelu dana uz promjenljivu naoblaku samo ponegdje je moguće malo kiše ili poneki pljusak, uglavnom u unutrašnjosti, no prema kraju dana i u Dalmaciji. Najviša dnevna temperatura zraka od 23 do 27, na Jadranu od 26 do 29°C, javlja DHMZ. U utorak također pretežno sunčano i danju malo toplije. Na jugu Dalmacije ujutro će biti prolazno više oblaka, a mjestimice je moguće i malo kiše ili pokojeg pljuska.

Prema prognozi HRT-a u prvoj polovini tjedna kratkotrajna kiša ili pljuskovi najizgledniji su u ponedjeljak. 

U ponedjeljak će na istoku zemlje biti djelomice sunčano. Od sredine dana uz promjenljivu naoblaku mjestimice može biti kratkotrajne kiše ili pokojeg pljuska. Poslijepodnevna temperatura između 24 i 26°C. Sljedećih dana na kopnu barem djelomice sunčano. U četvrtak raste vjerojatnost za kratkotrajnu kišu ili poneki pljusak, ponajprije u gorskim krajevima. Bit će postupno toplije, u četvrtak ponegdje i vruće. Na Jadranu pretežno sunčano, uz više oblaka na sjevernom dijelu te također postupno toplije. U utorak će još puhati umjerena i jaka, podno Velebita i vrlo jaka bura, koja će do kraja dana oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak, u četvrtak i jugozapadnjak. 

Dakle, nakon razdoblja ispodprosječne temperature zraka, prema sredini tjedna postupno će biti sve toplije, pa će u drugoj polovini tjedna ponovno biti vrućih dana, kako i dolikuje sredini ljeta.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:57 15.07.2019.

Hm, volim motoriranje i jedva čekam ljeto. Do danas, dakle u dva tjedna najtoplijeg mjeseca u godini, pokisao sam osam puta, he he, a istamburala me i tuča. Jedva živu glavu izvukao do spasa ispod mosta. Živio srpanj, mjesec kadd se žito žanje i skapava od vručine. Vakula? Kaj je sad. Tko te pustio na godišnji baš ovaj mjesec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije