Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trend

Znate li se uslikati kao pravi celebrity? Ovo je novi Instagram trend koji donosi lajkove

Foto: Instagram screenshot
1/9
13.07.2019.
u 21:28

Poznate djevojke ovim pozama malo ostavljaju svojim obožavateljima na maštu, no na ovakve fotografije malo tko će se buniti.

Instagram je definitivno jedno od popularnijih mjesta za predstavljanje i stvaranje najnovijih trendova.

Jedan od njih stigao je taman za vruće, ljetne dane kada je fotografiranje i isticanje atributa učestalije nego ikada. No, među brojnim fotografijama koje slavni objavljuju, može se uočiti i određena poza popularna među pripadnicama ljepšeg spola. Radi se o povlačenju gaćica ili donjeg dijela kupaćeg kostima prema gore.

Foto: imdb

Među slavnim damama koje su proslavile tu pozu našla se plus-size manekenka Iskra Lawrence, pjevačica Demi Lovato, manekenka Romee Strijd te zvijezda reality showa, Holly Hagan.

Osim trenda povlačenja gaćica prema gore, drugi, vrlo sličan trend dame koriste da bi privukle što veći broj lajkova. Naravno, radi se o povlačenju hlača i gaćica prema dolje. Britney Spears, Vicky Pattison, Emily Ratajkowski, Molly-Mae Hague i Arabella Chi samo su neke od predstavnica ovog trenda.

Poznate djevojke ovim pozama malo ostavljaju svojim obožavateljima na maštu, no na ovakve fotografije malo tko će se buniti. Sve fotografije pogledajte gore u galeriji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije