Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Birači desnice bojkotirali izbore koje je obilježio Kerumov labuđi pjev

27.06.2022. u 22:12

Očito je presudni trenutak splitskih izbora bio labuđi pjev Željka Keruma nakon otkrića skandala u koji se upecao zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević. Umjesto sankcije za nemoral, i za po mnogima očajnu reakciju Puljka na aferu, Kerumov pjev samo je izazvao dišpet birača ljevice koji su se, svjesni da nemaju jake alternative, okupili oko Puljka.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
07:28 28.06.2022.

Da komedija bude smješnija pobrinula se zapravo tvoja matična kuća koja se sama pohvalila kako je otkrila aferu. A netko dalekovidan je odmah prognozirao kako će proizvesti kontraefekt jer se radilo o izmišljanju afere koje vrijeđa inteligenciju u moru pravih afera koje se prikrivaju.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:07 28.06.2022.

Očajni Kerum je jači od SDP-a u Splitu.

BU
Budni
05:25 28.06.2022.

Totalni gubitnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije