Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Birači desnice bojkotirali izbore koje je obilježio Kerumov labuđi pjev

Očito je presudni trenutak splitskih izbora bio labuđi pjev Željka Keruma nakon otkrića skandala u koji se upecao zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević. Umjesto sankcije za nemoral, i za po mnogima očajnu reakciju Puljka na aferu, Kerumov pjev samo je izazvao dišpet birača ljevice koji su se, svjesni da nemaju jake alternative, okupili oko Puljka.

Komentari 4

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
07:28 28.06.2022.

Da komedija bude smješnija pobrinula se zapravo tvoja matična kuća koja se sama pohvalila kako je otkrila aferu. A netko dalekovidan je odmah prognozirao kako će proizvesti kontraefekt jer se radilo o izmišljanju afere koje vrijeđa inteligenciju u moru pravih afera koje se prikrivaju.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:07 28.06.2022.

Očajni Kerum je jači od SDP-a u Splitu.

VL
BU
Budni
05:25 28.06.2022.

Totalni gubitnik!

VL
ZI
zinegoid
23:18 27.06.2022.

triba se pošteno priznat da gospodinu kerumu nije niti malo lako po cijele dane i noći nositi tu glavu, još k tome ako se dogodi susret sa odrazom u zrcalu, strava...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.