Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bira se najbolji radnik u Hrvatskoj: Pobjednik dobiva 100.000 kuna

Pokretači su poduzetnici Kristijan Cinotti (Mazars) i Ivan Topčić (Tim Kabel), a suorganizatori Udruga Partner i zaklada Rhema.
27. rujna 2020. u 12:24 5 komentara 2006 prikaza
Posao/Ilustracija
Foto: GettyImages

Treću godinu bira se najbolji radnik u Hrvatskoj. Osoba koja je primjer i uzor drugima po marljivosti, zalaganju, odnosu prema radu, kolegijalnosti. 

Park prirode Papuk SUDJELUJTE U AKCIJI Prijavite se za akciju „Tjedan odmora vrijedan“ i promovirajte svoje promotivne ponude

Pobjednik natječaja ponijet će nagradu od čak 100.000 kuna u gotovini. Inače, riječ je o projektu Mali svjetionik kojem je cilj “nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge”, piše Poslovni dnevnik. Pokretači su poduzetnici Kristijan Cinotti (Mazars) i Ivan Topčić (Tim Kabel), a suorganizatori Udruga Partner i zaklada Rhema. 

Tko se može prijaviti

Na natječaj za izbor najboljeg radnika prijaviti se mogu sami radnici, ili ih prijavljuje poslodavac, kolege, članovi obitelji, prijatelji, a prijave su do 15. listopada na malisvjetionik.hr. 

Nakon što posebna komisija suzi izbor na Top10 kandidata javnost glasa za najbolje, kojima će se nagrade dodijeliti 13. studenoga u Zagrebu, uživo ili online, ovisno o epidemiološkoj situaciji.
 

Ivan Ljubičić
hollywoodska priča
Prepoznajete ga? Kao izbjeglica došao iz Banje Luke u Hrvatsku, a danas je težak milijune eura
HUB
FINANCIJSKA EDUKACIJA
Važnost kreativnog pristupa u financijskom obrazovanju mladih
  • plenkikok:

    Jel' to znači da možemo prijaviti i Plenkovića ? Ili još bolje Kovačevića ?

  • Dudek:

    Naj bolji radnik sam ja. U prvoj godini mog života učlano sa se u političke stranke. Mjenja sa ih prema vjetru otkud je puhao. Ništa nisam u mom životu rado. ZATO nisam ni napravi štetu drugima. Fino pričao maglu prodavo-Ka ... prikaži još!odavo-Ka lipo živio i uživao-

  • samoborka:

    Neloša ideja..rad, trud i odgovornost moraju (napokon) postati zemaljsko sveto trojstvo u Hrvatskoj. Ali, loše je to što u Hrvatskoj apsolutno ništa i nitko ne biva izabran bez "špage". Tako da će i taj "najbolji radnik" biti nečiji ili nečija ... prikaži još! nešto, tj, to će biti jedini kriterij. I 100% će biti ženskog roda zahvaljujući mrcvarenju promoviranja ženske superiornosti.