Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokaz

Bio je optužen za silovanje, a sud ga je oslobodio nakon što je pokazao penis

testisi,penis,muškarac
Foto: Thinkstock
1/3
01.06.2018.
u 18:23

Žrtva je tvrdila kako je boja spolovila njenog silovatelja bila drukčije boje od ostatka tijela, a optuženi je skidanjem u sudnici pobio njene tvrdnje.

Desmond James iz Connecticuta bio je optužen za silovanje jedne žene prije šest godina, a porota ga je optužbe oslobodila nakon što im je pokazao spolovilo, piše The Independent.

Žrtva je Desmonda 2014. godine vidjela na televiziji i u njemu je prepoznala svog silovatelja, a 2012. godine je izjavila kako je njen silovatelj bio crnac čiji je spolni organ bio svjetliji od ostatka njegovog tijela. Jamesov odvjetnik najprije je poroti htio pokazati fotografiju penisa svog klijenta ali fotografije zbog upotrebe blica nisu bile toliko realne.

Zato je odvjetnik predložio poroti i sudu da se Desmond jednostavno skine i  pokaže poroti svoje spolovilo kako bi se svi uvjerili da je njegovo spolovilo iste boje kao i ostatak njegovog tijela.

Zahvaljujući ovom potezu oslobođen je optužbi za silovanje, ali sljedećih 65 godine provest će u zatvoru jer je prošle godine osuđen za provalu i seksualno zlostavljanje maloljetnice. 

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
Zagy154
18:31 01.06.2018.

koja glupost,pa kaj ameri uz tolike serije i znanost ne rade dna test

PR
prajdali100
19:34 01.06.2018.

Pa koji klinac si se skidao kad si ipak praktično dobio doživotni zatvor.

DU
Deleted user
22:21 01.06.2018.

Statistika kaže da su srpkinje najbolje provele odmor kad idu same na letovanje u Dalmaciju... kad se vrate sve živo po kući rade i zavese skidaju da peru a još i pjevuše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije