Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda komičaru

Bill Cosby proglašen krivim za seksualno zlostavljanje pa galamio na tužitelja

Bill Cosby
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
26.04.2018.
u 20:08

Cosbyju prijeti kazna zatvora do 10 godina te 25.000 dolara po svakoj točki optužnice

Američki komičar Bill Cosby, poznat po humorističnoj seriji Cosby Show, proglašen je krivim za seksualno zlostavljanje nakon što su ga brojne žene optužile da ih je napastovao.

Odlučio je to danas sud u Norristownu u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji, a Cosbyju prijeti kazna zatvora do 10 godina te 25.000 dolara po svakoj točki optužnice, pišu američki mediji.

Cosbyju se sudilo za seksualno zlostavljanje 45-godišnje Andreae Constand, bivše košarkašice, koja tvrdi kako ju je komičar drogirao i seksualno napastovao u njezinom domu 2004. godine. Nakon što je ona iznijela optužbe, još pedesetak žena Cosbyja je također optužilo za zlostavljanje, no sudski postupak se vodio samo u slučaju bivše košarkašice.

Iako je Cosby hladnokrvno reagirao na presudu, kada je čuo zahtjev tužitelja Kevin Steelea da mu se ukine jamčevina jer ona nije dovoljno visoka i glumac bi mogao odletjeti kamo god želi, komičar je poludio.

– Nemam privatni avion, šupčino. Dosta mi ga je ! – galamio je Cosby.

Sudac mu je naredio jamčevinu od milijun dolara do izricanja presude, a Cosby je nakon toga napustio sudnicu.

 

 

Komentara 1

HT
Hvala ti Bože jer nisamHDZovac
20:37 26.04.2018.

Ipak su dolari u pitanju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije