Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE NA POČETAK

Sudac poništio suđenje Billu Cosbyju jer se porota nije dogovorila!

Bill Cosby
Foto: Reuters
1/3
17.06.2017.
u 17:33

Sedam muškaraca i pet žena vijećalo je 52 sata, no ni nakon više od dva dana nisu se mogli dogovoriti, pa je sucu samo preostalo da poništi suđenje. Po američkim zakonima to znači da sad sve kreće iz početka, s novom porotom.

Sudac Steven O’Neill poništio je danas suđenje Billu Cosbyju jer porota u gradu Norristownu nije uspjela donijeti jednoglasnu presudu.

Sedam muškaraca i pet žena vijećalo je 52 sata, no ni nakon više od dva dana nisu se mogli dogovoriti, pa je sucu samo preostalo da poništi suđenje. Po američkim zakonima to znači da sad sve kreće iz početka, s novom porotom. Svi svjedoci i dokazi morat će se tako ponovno izvesti, ali samo ako tužitelji ponovno podignu tužbu, za što imaju rok od četiri mjeseca. kako piše Huffington Post, tužitelji su rekli kako će to napraviti.

Cosbyju je prijetilo 10 godina zatvora zbog optužnice koja je građena oko slučaja Andree Constand iz 2005 godine. Ona je svjedočila kako ju je Cosby seksualno napao u svom domu u Philadelphiji nakon što joj je dao tri pilule kojima ju je drogirao. Obrana je tvrdila kako je veza između Constand i Cosbyja bila doborovoljna. Osim nje, Cosbyja je za seksualne napade optužilo još 60 žena, no jedino je Constandina optužnica dovela do suđenja.

Novinarka Dana DiFilippo omdah je na Twitteru objavila i prvu Cosbyjevu rekaciju:

- Cosby se zavalio u fotelju, odmata bradu na štapu i izgleda zadovoljno.

Nakon toga objavila je i slavljhe nejgeovih obožavatelja izvan sudnice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije