Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zubata zima

Bijela Hrvatska: Tijekom vikenda očekuje se novih 20 cm snijega

snijeg
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/4
23.02.2013.
u 08:03

Na području Risnjaka palo je čak 40 centimetara novog snijega, u Gospiću 36, u Karlovcu 21, u Otočcu 32, u Pazinu 15, u Rijeci 17.

Tijekom noći na širem području Zagreba palo je 19 centimetara snijega, a tijekom noći sa subote na nedjelju meteorolozi najavljuju novih 20 centimetara. Na Sljemenu je palo 27 centimetara novog snijega, a oborine su prestale padati rano jutros. Iz Hrvatskog hidrometeorološkog zavoda najavljuju da će poslijepodne i navečer padati  ponovno mokar snijeg koji će u noći prijeći u kišu.

Na području Risnjaka palo je čak 40 centimetara novog snijega, u Gospiću 36, u Karlovcu 21, u Otočcu 32, u Pazinu 15, u Rijeci 17.

U popodnevnim satima očekuju se nove snježne oborine i na području Gorskog kotara i Like te Istre, dok će u ostalim dijelovima zemlje padati pretežno kiša koja u priobalju može biti i obilnija.

Hrvatsku danas očekuje najviša temperatura od 0 do 5, a na Jadranu od 6 do 14°Celzijevih stupnjeva.

Zbog snijega, vozi se otežano u većem dijelu zemlje, osim u Slavoniji i Dalmaciji gdje su kolnici mjestimice mokri i skliski od kiše te su na većini cesta proglašeni zimski uvjeti.

>>Loše vijesti za one koji ne vole snijeg: Padat će i sutra!

>>Prometni kaos na Slavonskoj: Sudarilo se osam automobila

 

Ključne riječi

Komentara 1

PA
Pajkoslava
08:54 23.02.2013.

Ide mi na živce što zadnja dva tjedna stalno čitam o tome kako dolaze naleti snijega, a kad ono, tri pahulje pale s neba. Ili je možda Bandićman pokupio sve prije nego je palo dolje? Sutra moram na put sa dvije zimske gume, jer za druge dvije nemam love i prestanite me dovodit u situacije da se bespotrebno brinem. I mjerila sam jutros, palo je svega 12 cm... kakvih 20... dosta više uznemiravanja ovog naroda, koji više radost ne nalazi pa čak ni u snijegu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije