Naslovnica Vijesti Svijet

Bijeg od gladi: Djevojčice od 12 godina nude tijelo u zamjenu za obrok

One rade same za sebe i nemaju svodnike. Zato se često događa da im mušterija ne plati ili ih čak prebije, kazali su iz novosadske policije
02. listopada 2014. u 13:52 3 komentara 3200 prikaza
silovanje
Foto: Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Da od goreg uvijek može biti još gore i crnje pokazuje tekst srbijanskih dnevnih novina Informer koje pišu o maloljetničkoj prostituciji u Novom Sadu.

U tekstu se navodi kako se djevojčice iz Novoga Sada, stare jedva 13 godina, sve češće prostituiraju i pružaju seksualne usluge za svega nekoliko stotina dinara, ili preračunato u kune, za nekoliko desetaka kuna.

Ta saznanja za portal je potvrdila i policija navodeći da neke djevojčice u zamjenu za oralni seks od mušterija traže da im kupe burek i jogurt!

 - To su djeca od 12 ili 13 godina koja bi trebalo da su u osnovnoj školi. One rade same za sebe i nemaju svodnike. Zato se često događa da im mušterija ne plati ili ih čak prebije. Za seksualne usluge u prosjeku traže oko 500 dinara (40-ak kuna) - rekli su iz policije za ovaj dnevni list. Kažu i da su u ovome nemoćni jer čak i kada privedu djecu prostitutke ne postoje zakonske osnove da ih zadrže.

>>Djevojke u Crnoj Gori već sa 15 - 16 godina ulaze u svijet prostitucije

>>Muškarac i žena iz Zadra osumnjičeni zbog podvođenja Čehinje

Algebra
PRIJAVE TRAJU
Kako do 10.000 eura? Dovoljna vam je odlična ideja za startup
  • pancevo:

    Zapadna Islamsko-Nacisticka medija je toliko demonizovala Srbe da se niko u svetu ne usudjuje usvajati Srpsku (ratnu) sirocad! Jos uvek kad se predstavim nekim Amerima kao Srbin oni me sa nevericom gledaju jer su verovatno ocekivali neko "Djavolje cudoviste sa ... prikaži još!a rogovima i repom" a ne visokog, plavokog i college-obrazovanog strucnjaka?!?! Angelina i Brad po celom svetu skupljaju sirocad i prave familiju ali stogo zaobilaze Srbiju kao da je tamo E-Bola a ne u Africi...ali kad su ti financijeri (propalih) filmova U.Emirati onda se to od tebe i ocekuje! Inace dugogodisnji sam zitelj Holivuda i profesionalno usko povezan sa tim biznisom i "zvezdama"!

  • dragec5474:

    Žalosno... :-( sta vlastita država može tolerirati...