Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kardinal Puljić
Povratak na članak

'Brojni kandidati na izborima lažno se predstavljaju Hrvatima'

Govoreći o Daytonskom mirovnom sporazumu, kardinal Puljić je istaknuo kako je bio na štetu Hrvata

Komentari 64

Avatar tsifica
tsifica
18:19 30.03.2018.

procitajte Daytonski sporazum i vidite ciji je potpis na njemu sa hrvatske strane..............Najveci krvnik u povijesti. Gori i od Pavelica. ..........Neizravno odgovoran za smrt desetaka tisuca Hrvata, tamaneci ih hrvatskom verzijom Holodomora i još par stotina tisuca protjeranih sa svojihih ognjišta. No, nije bio iskljucivo hrvatomrzac, tamanio je jednakim žarom i Srbe, a bogami i muslimane............ Težak monstrum i zlocinac..............ali moram još dodat da Tudman nije Hrvat po nacionalnosti i da je on izabranik KOS-a i UDBE -on vuce porijeklo iz turske regije Karaman i predak mu se naselija u Hrvatskom zagorju nakon prodora turaka prema Becu-zanimljivo je da je Šušak isto turcin porijeklom,Kutle,Pašalic i da su pomno odabrani od strane agenture koja je sve to isplanirala

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:58 30.03.2018.

Sporazum je potpisao Tudjman. Na stetu Hrvata. A vi krivite Bakira. Bakir nije Hrvat.

VL
CI
cinbenik
18:30 30.03.2018.

Sveti otac Biskup,zaboravio da crkva uzdrzava HDze na vlasti od 90 ih,a posebno u BiH....Udruzeno trebaju snositi odgovornost za nestanak Hrvata iz Bosne,a posebno Posavine.....Sve one koji su ukazivali na posljedice stranke opasnih namjera,nasi sveti oci su izopcili iz Hrvatsva,i neka su,ali gdje je odgovornost za posljedice djelovanja stranke opasnih namjera=crkva...Komsic jeste Hrvat,a sada koliko je katolik,to on ZNA SE....Kosmic je branio uzoritik Kardinala,dok su HDZe poHercegovaceni Hrvati,branili logistiku Sarajveu,a tako i svetom ocu Biskupu...Sveti oce,povjest ce proganjati vas i crkvu u Hrvata,zbog nestanka Hrvata Bosne,a posebno Posavine,ali i unistenja svega Hrvatskog pod HDZe ,strankom opasnih namjera....Vi i dalje ostajete na putu utopije i unistenja svega Hrvatskog...

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
18:12 30.03.2018.

Nestaje vjernika u BiH pa se ovaj kao I Ceric poceo baviti politikom u kojoj ima vise love. Postoje brojni dokumenti iz Jugoslavije u kojoj se Zeljko Komsic izjasnjavao kao Hrvat I potpisivao se latinicom. Dok se njegov miljenik Covic izjasnjavao kao Jugosloven I potpisivao se cirilicom, Ali on o tome ne prica.

VL
CI
cinbenik
18:40 30.03.2018.

Sveti oce Biskupe ,Dyton i Wasington su potposali vasi HDze miljenici..........Pa nije valda da ste to zaboravili,pa prozivate Komsicai ostale "neHrvate" koje ste proglasili.......Pa nijeli Kljujic jedini legalno birani Hrvata,iz reda HDzea na prvim izborima...........Tko ga je zamijenio,pa nenarodno i nebirano,bez referenduma,experimentirao sa HZHB,i HRHB...Pa znateli vi sveti oce koliko je Hrvata poginulo braneci Sarajevo...Tuzlu....,a da nisu imali pojma da su ustvari ratovali za HRHB,u kojoj nebi bilo Sarajeva...Ja mislim da je to veliki grijeh...Redovno crkva i HDze klika ide na obljetnice stradalih Hrvata i branitelja,i tumace mrtvima,kako su ratovali za nesto sto nisu imali pojma...Potpuno isto ,je sluzio Blajburg crkvi,kako bi mogla natjerivati Hrvate na njihove miljenike,bez obzira na posljedice...Lazno su plakali nad nasim nestalim precima,kojima je jasno bilo da je najkrivlji Pavelic i NDHa ,za Njihovo stradanje...Crkva je uzdrzavala i emigraciju,u mrznji i podjelama,koja je dobila priliku da vodi Hrvate od 90ih,po nagovoru i zagovoru crkve...Rat se odvijao po planu uzgajanom u emigraciji.....Posljedice vidimo,Hrvati traze odgovornost,kako bi se vratila jednakopravnost i jedinstvo Hrvata...HDZe je posast za Hrvate.

VL
GV
golub Vaso
18:59 30.03.2018.

gdje su pare dubrovačke biskupije Puljiću?!?

VL
RI
rikavac
19:10 30.03.2018.

Naj veca laz Hrvatima u Bosni je Covic i ti Puljicu koji sa oltara od 92 godine govoris ovcama za kojim cobanom da idu. Tako ovce od 92 kad su glasali za neovisnost BIH i to ih odvelo u ratt pa od 95 godine kad je se potpisao Dayton i nestanak Hrvata. I ti dan danas trubis i kenjas sa oltara za koga da glasaju za tvog pajdu Covica i ostale koji unistise i opljackase hrvatski narod u Bih.

VL
Avatar istovari
istovari
20:05 30.03.2018.

Predstavljati se lažnim Nigerijcem ili Gaboncem još bih i shvatio ....ali Hrvatom!? ...ajte molim vas netko toliko nisko pao?

VL
Avatar ivek
ivek
20:42 31.03.2018.

hrvati u Bosni tribaju koristit HR kune , putovnice i sve sto je hrvasko

VL
FR
franjo
19:58 30.03.2018.

Daytonski sporazum je potpisao Tuđman . Dali je on Hrvat ?

VL
CG
cnatham_gati
20:47 30.03.2018.

...kakva je to dijaspora dali Bosanska koju nam dovede Krivousti, dade im stanove i dionice kao i posao, zato sad i imamo nekulturan narod .. ....Tokom domovinskog rata Dijaspora koja je stigla u Hrvatsku to je bio zadnji sljam ,, zive od socijale(provjereno) kad su ugrabili dio svog kolaca postali su hrvati . .Istino ali zalosno....

VL
AA
aabbcc
19:17 30.03.2018.

Moze i Mujo ako gradjani glasaju za njega i sta se ovaj mijesa .

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
23:32 30.03.2018.

Uzoriti kardinal se nakon 20 godina sjetio da je hrvatski biskup.

VL
TB
taras.buljba
01:14 31.03.2018.

Kad god je crkva umjesala prste u nesto stradala je neuka nepismena sirotinja i jos gori ostali godinama.

VL
OK
okolo
22:05 30.03.2018.

budimo realni..kod nas se nezna tko koga, u bih je je gore 100 puta....no i gora su vremena bila, hrvati su opstali..kamoli nece sad s vlastitom državom..ne dozvolimo talogu da nas obeshrabri svojim agitpropovskim s.ranjima...crkla im tvorba, u manjini su, dobro raspoređeni, al gube..zato i podmecu .. živjela nam Hrvatska

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
18:03 30.03.2018.

HERCEG-BOSNA je zakon sve drugo su zablude...

VL
Avatar anti azovac
anti azovac
19:34 30.03.2018.

Kardinale bilo bi bolje da se niste javili za reč . Vi ne služite hrvatskom narodu i hvatskoj crkvi . VI niste predstavnik hrvatskog naroda . Vi ste ambasador jedne male države koja je najbokatija

VL
BA
bakulušić
18:12 30.03.2018.

Uzoriti, i Hrvatska ima sličan problem. Ovdje se mnogi izjašnjavaju katolicima, ispovijedaju se, pričešćuju i - glasaju za ratifikaciju Istanbulske konvencije, protuprirodnog i protubožjeg konstrukta.

VL
Avatar anti azovac
anti azovac
20:32 30.03.2018.

Očito da je hrvatski narod pametniji . 76.% veruje Ruskim informacija a samo 22% veruje zapsnim i svojim informacima . Narod se neda prevariti.

VL
DU
Deleted user
19:00 30.03.2018.

Ha,ha,ha,ha tko se predstavlja Hrvatom?Dodik ili Šešelj?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.