Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američki izbori
Povratak na članak

Trump i Melania se oglasili na Twitteru: 'Otkad mediji odlučuju tko bi trebao biti predsjednik?'

Pobjednik američkih izbora Joe Biden rekao je da Sjedinjene Države neće dijeliti na crvene i plave, već će biti predsjednik svih Amerikanaca, a za svoj prvi potez najavio je borbu protiv koronavirusa.

Komentari 98

PR
pravednik2
18:30 08.11.2020.

VL se srozava sve više i više . Ovakve psihopate kao penellopea pustiti da pišu i pozivaju na linč je kriminal.

VL
NO
NoviCovjek
17:06 08.11.2020.

Ne razumijem čemu ovo čestitanje na "pobjedi" kada izbori uopće nisu gotovi. Jako je neozbiljno da se državnici tako ponašaju, a naši su uvijek na čelu tih budalaština. Čemu je problem sačekati inauguraciju pa onda čestitati? Očito je pitanje propagande. Mi smo u većem komunizmu nego kad je Tito tu bio

VL
PR
Prat
10:01 08.11.2020.

To im maske ostale još od pljačke i paleži u neredima koje su radili prije korone..nema..gdje antifa dođe tu trava ne raste

VL
MK
mksdk
18:13 08.11.2020.

Naravno da Trump ne mora priznavati rezultate krađe. Sud će svoje reći kada mu se prezentiraju svi dokazi lopovluka.

VL
Avatar NATOvelesila
NATOvelesila
19:31 08.11.2020.

komunjare kao Biden, uvijek govore da ne mrze i da ujedinjuju, zapravo jedini koji razjedinjavaju i mrze su upravo oni, svi ti levo liberalni marksistički ludjaci su pokazatelj i uzročnik mržnje u zapadnom društvu, preko svojih medija i elita, nameću kriterije morala, i optužuju sve normalne ljude rasistima i fašistima, čim odudaraju od njihovog ludila. srećom bit će sve više tih rasista i fašista, a sve manje njih bolesnika, unatoč pobjedi Bidena, kad svijet počne gorit, a gorit će mnogi će se dozvat pameti jer tada lijevo liberalne gluparije prestaju, a počinje borba za goli opstanak. živjeli liberalčići, dok ih ne po.... golupčići.

VL
OO
oo8787
18:03 08.11.2020.

Izbori još uvijek nisu gotovi, vrhovni sud će donijet konačnu odluku

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
00:06 09.11.2020.

To je u zadnje vrijeme postao standard u svim "demokratskim" drzavama, da mediji optuzuju, sude i presudjuju, jednostavno zato sto su u rukama onih na vlasti odnosno onih koji vladaju "iz sjene"! Naravno, ima i nesto malo izuzetaka... i zato valja zasukati rukave, ujediniti cijeli slobodoumni svijet, sve moguce resurse, i boriti se protiv tiranije. Nazalost, izgubljenu slobodu nam nitko nece servirati na tanjuru, morat cemo se sami boriti za nju...

VL
Avatar Behemot
Behemot
12:46 09.11.2020.

Jučer sam prvi put vidio snimku Bidena gdje mu desetak puta dovode neku djevojčicu 10-13 godina staru, on je PONJUŠI, poljubi i pipa. Zašto su te pedofilske snimke bile cenzurirane tokom kampanje? Amerikanci su očito kupili starog vraga u vreći.

VL
MA
MareS11
00:11 09.11.2020.

Mediji odlucuju o svemu od pocetka ove godine...odlucuju o Covidu, sire nepotrebnu paniku laznim vjestima, proglasavaju predsjednika jedne drzave, propagirat ce cjepivo na proljece, onaj tko se ne bu cjepio je sebican i neodgovoran ! Sve mediji odlucuju uz pomocc politicara, i isto tako korumpiranih znanstvenika, kako to niste shvatili Donalde?

VL
IB
iva.begovic
23:08 08.11.2020.

Čovjek se sudi po dijelima, a ne po riječima. I Isus je rekao dijela, a ne riječi. Vrijedi univerzalno, osim kada se radi o političarima. Pobijedio je slatkoriječivi Biden na štetu iskrenog i efikasnog Trumpa. Kojega mediji nisu voljeli. Doista je uznemirujuća moć medija.

VL
DU
Deleted user
17:44 08.11.2020.

A za vrli novi stari svijet pred nama? Pa vec smo vidjeli sto daje. Kazu da se svijet sad osjeca sigurnije. Jer je kakti taj obecavani treci svjetski rat izbjegnut. Normalnost Nobelovske Libije, Sirije, Jemena, Somalije, Iraka, Afganistana, milijunskih masaa koje prelaze Mediteran. E da, i prvo ce ukinuti kontrolu viza iz zemalja u kojima SAD vodi ratove (nazvano u novinama "zabrana useljavanja iz zemalja s muslimanskom vecinom). Pa, sad stvarno ne znam tko je tu bolji, onaj koji ti stvori rat u zemlji, ili onaj koji hoce da se vize kontroliraju. Nekako, zvuci kao da se Njemacka i SAD izmedu 41-ve i 45-te svadaju zasto su odredene vize za putovanja iz zemlje u zemlju, kad smo, eto, inace u tako dobrim odnosima. Usput, kod Amera nije bilo teroristickog napada otkad je ta kontrola uvedena. Pa onda kazu da se djeca nece oduzimati od roditelja (vec ce ih,savjestno,ostavljati u privremenom smjestaju mijesanom s raznim mutnim tipovima), dok ce takva ista bivsa djeca (700 tisuca "Sanjara") koje su roditelji sami poslali bez nesto puno brige same preko granice (kad im je receno za rupu u amerskim zakonima) nastaviti cvrcati bez sigurnog statusa, Sad ce program puta prema drzavljanstvu biti opozvan. Imati ce tako i dalje tu nesigurnost oko drzavljanstva.Mora se primijetiti da su bili toliko "obespravljeni" da su cak uspjeli pozavrsavati skole,ukljucujuci fakultete.Izvrsna igra za pritiske na glasacko trziste.Mrkva i batina. Tako vrli i tako novi svijet pred njima, i nama.

VL
PR
Prat
13:24 08.11.2020.

Mahali su američkim i lgtb zastavama. Zanimljivo. Što znači da su lgtb organizacija država u državi.

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
13:10 08.11.2020.

Pokazat će se za Ameriku da će Biden biti jedan od najlošijih USA predsjednika.

VL
DU
Deleted user
01:24 09.11.2020.

Zamislite samo kako bi to izgledalo kad bi kod nas nakon sto du biračka mjesta zatvorena, odjedanput se pojavilo stotine tisuća (u Americi milijuni) glasačkih listića koje su tek onda počeli otvarati i odvajati od kuverti i brojati bez nadzoraa republikanske stranke. Zamračilo prostorije i naredili promatračima da se maknu. Kad se kuverte bace, glasački listići vise nemaju identitet. Zamislite kako ce se sada dokazati integritet tih glasova. Ljudi koji nikada nisu tražili pravilnim postupkom da im se pošalje glasački listić, dobijali su ih. Ne zna se tko ih je ispunjavao i potpisivao. Ispitajte malo cijeli postupak pa tek onda razmislite zašto je Trump bio zabrinut za integritet izbora ako se dozvoli glasati ovim putem sto nikad prije nije bilo dozvoljeno. Može se glasati nekoliko dana unaprijed, može se glasati isti dan i može se glasati sa listićem koji glasač zatraži putem registracije i takav način glasovanja nitko ne osporava.

VL
SI
sisavac
11:55 11.01.2021.

amerika već 4 godine nije napala ni jednu državu. naravno da je vojni industrijski kompleks u problemu, nagomilava se oružje i ne troši se, mada je trump digao vojni proračun više nego ijedan prethodnik. trump zna da njegove optužbe na račun provedbe izbora stoje, i da će svaka detaljnija analiza pokazati ozbiljne manjkavosti, nepravilnosti. to što su neke države, sudovi, odbacili zahtjeve za provjeru ne znači ništa, te iste države su pod kontrolom demokrata i sudovi su pod njihovom šapom. neovisnost sudova u americi je uvijek bila upitna. kao i odvjetnici. trump ima lijepu priliku baciti veliku sumnju na bidena i njegovu pobjedu. za razliku od demokratskih optužbi da su trumpa 'rusi' izabrali, bez ijednog dokaza, što je istraga i pokazala. sumnje u neke tragove ne znače ništa. svatko lako maskira ip adresu, a vjerovati da je u zemlji u kojoj se nalaze najjače it kompanije na svijetu, da je njoj moguće izvana nešto smjestiti.. tko ima najviše koristi od muljanja po američkim serverima, upadima u kojekakve interne mreže korporacija? industrijska špijunaža je danas najjača, a najjače it zemlje to i rade najviše! amerika je tu lider, i točka. amerika je 80-ih japansku toshibu uništila kad se ova približila, pa u nekim područjima elektronike i prešišala američke divove. toshiba amerima predala svu dokumentaciju, i odustala od daljnjeg rada na tim stvarima. huawei se približio i nadmašio amere u AI, 5G, i općenito u elektronici. najnapredniji čip dizajniran u kini...

VL
MK
mksdk
08:54 08.11.2020.

""Mediji su dio puča", vikao je jedan prosvjednik." - Jedan? Hahaha

VL
DU
Deleted user
10:45 08.11.2020.

Je da, zet nagovora Trumpa da prizna poraz? Trump je samo jedan čovjek u velikoj stranci. Politička budućnost stranke je u igri pa će se malo buniti i možda suditi i to je to. Ili da Trump neće izaći iz Bijele kuće nego će ga morati iznositi tj. deložirati? Svašta ću ja još pročitati.

VL
DU
Deleted user
10:05 08.11.2020.

Čemu tolika euforija oko jednog, a mržnja istovremeno spram drugoga? Koliko su koštale izborne kampanje? Tko ih je financirao, na obje strane? Sirotinja možda? Kako ne. Oni koji su financirali, ti znaju zašto. Sigurno ne u interesu sirotinje.

VL
DU
Deleted user
17:29 08.11.2020.

Sve je ovo vec odavno proliveno mlijeko, i gotov cin vec cetiri godine. Svo to dosadno nadlajavanje, gdje je dovoljno samo se zgranuti nad optuzbama iz crtica, npr. da im je predsjednik ruski predstavnik. Nije li to zericu gore negoo traziti da se sudski provjeri lose organizirane izbore? Kad bi nasi barem usporedivali vise vrsta izvora (koji i onako vec nisu vijesti, vec formirana misljenja o vijestima), ili gledali na brojke koje ti izvori koriste, i onda sami donijeli neovisni zakljucak. Cijela prica kod amerskih izbora je i onako tako smusena, gdje, umjesto pravog sluzbenog tijela, imaju novinsku agenciju (Associated Press) koja proglasava sto hoce kad hoce. I sve novinske agencije imaju odredenu stranacku pripadnost. Eto, ipak je malo cudna bila matematika AP kad su npr. proglasili pobjednika u drzavi Arizona, u trenutku kad je razlika bila oko 40 tisuca, a bilo je procijenjeno da je ostalo jos 300 tisuca listica za brojanje. Malo puno cudno, i nije da bas pokazuje nepristranost. Cemu takva zurba? Jedno je kad svaki politicar napuhava svoj balon (sto je tako poznata praksa kod Amera u ama bas svemu, ne samo politici, ili, bolje receno, tamo je sve politika), a drugo kad se nesto prodaje po maskom odmjerenosti. A najsmjesnije je kad se onda amerski crni i bijeli politicki sesiri pocnu prevadati na nase politicko trziste.

VL
DV
Džontra Volta
15:38 08.11.2020.

Negdje sam pročitao da mu Dodik nije čestitao. To jako brine Bidena koji ni ne zna da ovaj predsjednik entiteta uopće postoji.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.