Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedi u Americi

Biden: Mirni prosvjedi su razumljivi, nema opravdanja za nasilje

Joe Biden
Foto: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL
1/3
13.04.2021.
u 09:45

Predsjednik Joe Biden smiruje situaciju nakon ubojstva 20-godišnjeg crnca.

Američki predsjednik Joe Biden pozvao je prosvjednike u Minneapolisu, koji su izašli na ulice zbog ubojstva 20-godišnjeg crnca Daunte Wrighta, da se suzdrže nasilja te je zatražio kako se mora utvrditi odgovornost za taj događaj.

"Radi se o stvarno tragičnom događaju, ali moramo pričekati rezultate istrage. U međuvremenu želio bih još jednom biti jasan: Nema apsolutno nikakvog opravdanja za nasilje. Mirni prosvjedi su razumljivi. Dok čekamo završetak potpune istrage, znamo što nam je činiti kako bismo išli naprijed: vratiti povjerenje i osigurati odgovornost kako nitko ne bi mogao biti iznad zakona", izjavio je Biden.

Šef policije u Brooklyn Centeru, gdje se dogodilo ubojstvo, Tim Gannon izjavio je kako je policajka koja je ustrijelila Wrighta "slučajno" opalila uzevši umjesto šokera pištolj.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Sotona
10:52 13.04.2021.

Dozvolite mi malo ne kritike nego gledanje iz jednog ugla na sve skupa što si neki misle i kako to vide i bez da se stide ;Fini novio polu izabrani mudri predsjednik vrh amerike Biden "ne ubojica" zna koga sekoga se može legalno da ubija i da nisi ubojica - opasne žene se pogađaju točno u glavu i to na na razdljini već od opasnih 25m. Samo niti jedan Bidenov novinar to nesmije to vidjeti precizno izvještavanje i shrana žrtava uopče nigdje slova niti jedniog redka vjesti koliko tisuča dođe na shranu žrtvama legalnih prosvjeda. Nije li ovo sada -Amerika postala stra nekadšnja Rusija po objavama svoje istine ? .Mirni prosvjedi su razumljivi, samo neka fučkaju bez veze i koristi to je ono što se raji dozvoli da bi im se svi smijali irugali ... Naravno da nema, nema opravdanja za nasilje i ubijanje prosvjednika u USA kada legalni predsjednik pozove narod na prosvjede . A poneki pojedinac ubačeni proviokatori iz opozicije znaju kakao se provodi politika protiv Trampa nije dosta krđa glasova nego treba mora da se prikaže "nasilje" ...... Da može novi fini ne ubojica da naredi specijalcima ubijaj ne naoružene kreni od žena ....pa da neki polude kad vide da ih ubijaju .... Kako nema ni ovako realno opisnao samo super bistra pamet se prodaje kaoko nema opravdanja za "nasilje"= vikanje ; dok za ubijane zna se Amerika kao ima pravo dok Putin nesmije se nezna se isto tako demokratski ponjeti prema "nasilju"... i jnegovim protivnicima =prosvjednicima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije