Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINNEAPOLIS

Novi prosvjedi zbog ubojstva Afroamerikanca: Odgođene tri utakmice

reuters
13.04.2021.
u 08:11

Daunte Wright tragično je stradao u Brooklyn Centeru nakon što ga je policajka, prema riječima tamošnjeg šefa policije Tima Gannona, "slučajno" ustrijelila.

Prosvjedi u Minneapolisu zbog smrti 20-godišnjeg tamnoputog mladića Dauntea Wrighta, koji je poginuo nakon sukoba s policijom u nedjelju, uzrokovali su odgode triju utakmica zakazanih za ponedjeljak.

Tako su odogođene košarkaška NBA utakmica između Minnesota Timberwolvesa i Brooklyn Netsa, hokejaški NHL sraz Minnesota Wilda i Saint Louis Bluesa, te bejzbolski MLB obračun Minnesota Twinsa i Boston Red Soxa.

- Iz poštovanja prema srcedrapateljnom incidentu koji se sinoć dogodio u Brooklyn Centeru, večerašnja utakmica je odgođena - objavio je Wild.

- Iz poštovanja prema tragičnim događajima koji su se dogodili u Brooklyn Centeru i kasnijem razvoju situacije, Minnesota Twinsi su odlučili kako je u najboljem interesu navijača, igrača i čitave zajednice ne igrati današnju utakmicu. Odluku smo donijeli nakon konzultacija s MLB-om te lokalnim dužnosnicima - objavili su Twinsi.

Daunte Wright tragično je stradao u Brooklyn Centeru nakon što ga je policajka, prema riječima tamošnjeg šefa policije Tima Gannona, "slučajno" ustrijelila. On je izjavio kako je policajka željela upotrijebiti šoker, no umjesto njega posegnula je za pištoljem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije