Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POŠILJKA

Biden ipak 'slomio' Macrona i Scholza: Kancelar napokon 'pokrenuo tenkove' nužne za obranu od ruske invazije

06.01.2023.
u 22:00

SAD će u Ukrajinu poslati 50 oklopnjaka Bradley u sklopu zadnjeg paketa pomoći vrijednog 2,8 milijardi dolara. A Njemačka će poslati 40 svojih vozila iste klase tipa Marder, ali i bateriju protuzračnog sustava Patriot. I to je prvi put da izravno iz velikih zapadnih zemalja u Ukrajinu stiže oklop.

Komentara 134

Avatar Foton
Foton
04:43 07.01.2023.

Pa rekao Biden Zelenskon, dobiti ces sto ti god treba. Biti ce i tenkova i aviona. I raketa i Patriota, vise HIMARSa itd. Vojni budget zapadnih zemalja je bar 20 puta veci od ruskog, tesko se natjecati protiv bogatih kad si siromašan. A Ukrain@ je zemlja od 45 milona stanovnika, znaci moze mobilizirati bar 2 milona vojnika. Pa u Oluji je učestvovalo 200000 hrvatske vojske, pa sad računajte. Ovo bi moglo biti izbrisano unatoč tome sto je ovo napisano tocno.

DP
Dpejakovic2
23:25 06.01.2023.

Što bolje naoružati Ukrajinu da unište ruske naciste. A onda slijedi traktorijada ruskih gnomova. Sankcije treba pojačati ruskim nacistima jer tamo nema ni 5% normalnih ljudi jednako kao u smrdiji.

MA
marli
23:06 06.01.2023.

Po ovim komentarima, trebao bi nas NATO izbacit iz članstva. Al vjerojatno rusko-srpsko-arkanovska propaganda radi svoje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?