Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mama u saboru

Bianca Matković: Sanader nije klonuo duhom i to mi je drago

bianca matković
Patrik Macek/PIXSELL
28.10.2011.
u 13:26

Neka institucije rade svoj posao, kazala je zastupnica HDZ-a upitana o istrazi protiv svoje stranke.

U Sabor je danas stigla i Bianca Matković. Upitana za komentar o istrazi koja se vodi protiv njezine stranke i boji li se proširenja istrage, odgovorila je:

– Ne bih htjela špekulirati. To su hipotetska pitanja, postoje organi u državi koja se bavi time. Ponavljam staru koja je već svima dosadna: neka institucije rade svoj posao. Ali vjerujem u presumpciju nevinosti i vjerujem u sve ono što se zadnjih mjeseci u medijima zaboravlja: svatko je nevin dok mu se drugo ne dokaže pravomoćnom presudom.

Zastupnica HDZ-a nije jutros pratila kako njezin bivši šef sjeda na optuženičku klupu Županijskog suda u Zagrebu.

– Nisam gledala jer jutro je vrlo kratko i morala sam se malo urediti za danas, a dijete ima svoje potrebe. Ali da su neke druge okolnosti, zašto ne, zašto ne bih pogledala?

Kako vam izgleda, upitali smo je.

– Nakratko sam vidjela kako izgleda, nekoliko je kilograma mršaviji, ali vidjela sam da nije klonuo duhom i to mi je drago.

Komentara 11

DU
Deleted user
14:43 28.10.2011.

@ dkatica2 na svu srecu, ne samo njemu. Gluperdo.

OB
-obrisani-
15:07 28.10.2011.

Koliko je ono Bianca dobijala iz crnog fonda, 10.000 kuna mjesečno?

DK
dkatica2
14:26 28.10.2011.

Bianka pridružujem se tvojoj konstataciji , njemu su pripremili političko suđenje eSFRJ-otovci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije