Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li mu dati podršku?
Povratak na članak

Bez Milinovića, Plenković ima 76 ruku

Vrati li se Milinović u Sabor, iz parlamenta morat će izići njegov protukandidat u Lici M. Kustić koji ga je zamijenio kad je postao župan

Komentari 27

BO
boris
09:08 01.09.2018.

plenkovic uspijeva i dalje demontirati hdz i naci ce bez problema bilo koga da mu popuni rupe

VL
DU
Deleted user
08:37 01.09.2018.

Tja, kaj se more. Kakav god saborski zastupnik bio, HDZ-u je u ovoj situaciji i te kako mio ako odluči dizati ruku za Plenkijevu Vladu. Znači, u obzir dolaze zastupnici doslaovce odasvud - i iz SDSS-a, i HNS-a, i HSS-a i IDS-a i bandićevci itd. A najbolji su tzv. SDP-ovi disidenti poput Saucha Tomeka (sada možda i Glavašević Bokija) ili manjinci poput Radin Furioza, Kajtazi Veljca. Takvi i predobro znaju da su nitko i ništa ako nisu u Saboru. Dakle, svi uđuture samo da se ne naruši stabilnost sadašnje vladajuće koalicije jer bi to, navodno, bila hrvatska propast na kvadrat. Tako barem tvrdi onaj bizarni saobrski čelnik gospo'n Njonjo.

VL
KS
krao_sam
09:07 01.09.2018.

mi iz hdz SDSS koalicije podržavamo svaku odluku koju nakon obilatog ručka parizera i kruha stave na dnevni red.

VL
DU
Deleted user
07:27 01.09.2018.

Ovi su gori od komunisticke partije...

VL
Avatar navijač
navijač
08:47 01.09.2018.

Sad će doći do toga da će manjinci i ljevićari grćevito braniti Plenkovića i njegovu Frankenštajn koaliciju da nebi došlo do novih izbora koji bi za sve njih značili potop.

VL
Avatar Obama
Obama
09:46 01.09.2018.

HDZ je "interesna skupina"koja našim novcem kupuje u Saboru koga hoće.

VL
KO
kordunmoj75
13:37 01.09.2018.

Bravo Milinovicu,nedaj ovim gofnima iz Zagrebamda uniste nasu Liku i Kordun,,ne popustaj,imas podrsku svog naroda u Zupaniji.

VL
AV
Avaz
08:13 01.09.2018.

Ma kako niko anemiju ne pita za ponašanje četnika Pupovca ili bratski hdz nema zamjerki.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
12:54 01.09.2018.

prije par godina svaki drugi komentar adezeovog trola bio je u vezi hns-a njihove korupcije i korupcije vrdoljaka, ali sada je sve ok, sada imaju na piku ids, ali dok i njih plenki kupi NAŠIM novcima onda ni jakovčić ni miletić ni ostali više neće biti problem...

VL
CH
che99
08:32 01.09.2018.

pod hitno promijeniti zakon prema kojemu ovi bezimeni , bezlični uhljebi koji se skrivaju iz imena stranaka, zadržavaju mandat nakon izlaska iz stranke.... vrati mandat onome tko ti ga je dao!!!

VL
Avatar X-Y1
X-Y1
07:37 01.09.2018.

Ako je itko napravio najvecu štetu komunistickoj zllcinackoj stranci adz onda je to drug Anemija Pinokio koalirajući sa fašističkom i pročetničkom strankom SDS. On je preuzeo štafetu detuđmanizacije Hrvatske od kontradiktornog i notornog Steve Mesića samo sofisticiranije jer je zaa dva koplja intelegentnij od njega. Stekao sam dojam, da bi tip koalirao i sa Dražom Mihajlovićem da je živ kako bi ostao na vlasti do kraja mandata. Današnji adz nema nikakve veze niti dodirnih točaka sa HDZ-om koju je utemeljio otac Domovine dr. Franjo Tuđmana. adz je komunistička partija - livada puno discipliniranih suncokreta, jedan se ipak nije okrenuo k suncu, ali zato će ga sunce spržiti polako ali sigurno. Anemija Pinokio sve što je naumio to je i uradio, Milinovićeva glava je na panju i ne može i sve da oće ugroziti saborsku većinu. Zbog propasti Uljanika, njemu se smješe tri šape IDS-ovaca u hrvatskom Saboru jer su i jedni drugi u g**nima do grla.

VL
ST
Stipan
11:51 01.09.2018.

Odvratni lički medvjed .

VL
Avatar Feral
Feral
13:49 01.09.2018.

Zna on kuda vodi Hrvatsku,a to je Njemačka , Irska i da ne nabrajam dalje.

VL
GV
golub Vaso
09:12 01.09.2018.

ima Bojana i cijeli IDS u pričuvi, prava družina, opet će tzv. domoljubi glasati za hdz

VL
Avatar tkozna
tkozna
07:38 01.09.2018.

Ima adezejot jos Sejda Bajramovića, nije problem što košta. Demonkracija nije skupa!

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:52 01.09.2018.

nije uopče bitno ko će kog podržati nego je istinito da svi šefovi stranaka vode nekakav rat unutar stranaka kad je neko nezadovoljan ili se ne slaže i igraju se svemogućih bogova pa mijenjaju u ukidaju ogranke na svoju ruku umjesto da daju ćalnstvu ili ti ljudima da sami odaberu dali će dotični ostat ili ne sve drugo je čista farsa i blamaža samih ljudi da ih se drži pod kontrolom i sve bi te takozvane časne sudove trebalo ukinuti unutar stranaka ostavit ih jedino kad neko izda zemlju ili napravi kriminal točka i nastave li tako kako su sebi zacrtali i rade dolazi im do osipanja članova ili ti slabljenja njihove moći a ministre i sličnu brajšu mjenjaju zato da svi pomalo omaste brkove s lovom jer su nariktali zakone tako da još poslije tog mogu bogme bar pol godine ili godinu ubirat pune plače dok narod na burzu i kraj priče

VL
DI
Diosiario
13:06 01.09.2018.

Ovdje nema n išta novo od 1990. kamočedo, lažni Slovenac i par nepismenih "desničara" jugoslavenskog mentalnog skklopa napadaju HDZ. Milinović kao i Zekanović ovim potezom samo jačaju poziciju Pupovca, Radina i sličnih. Samo, da bi nepismeni "desničari" to znali trebalibali bi poznavati dvije discipline, matematiku i funkcioniranje političkog sustava. A oni ne znaju ni jednu. Jer da znaju ne bi im se mišljenja preklapala s kamočedom, lažnim Slovencem, indexom i N! televizijom, niti bi ikad dali sorosevkoij pudlici Željki Markić potpis kako bi ona gurala promjenu izbornog zakona kojeg Soros nije uspio izgurati preko GONG-a...

VL
VK
VKSS
07:41 01.09.2018.

Sad vidis kakva je snaga mozgova u tom hdz-u,lik sam prica kako ce aktivirati saborski mandat .. kao da se prepire u birtiji ,a ne u sabori gdje ga gradani placaju i jos ce mu placati mirovinu a od njegaga nikakve koristi...i koliko je takvih u politici koji sluze tamo samo zbog place mirovine naknada povlastica a nista ne rade...

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
08:49 01.09.2018.

Bez Milinovića, Plenković ima 76 ruku, bez kontejnera balkanska raja nema gdje kopati kao svoja na svome i bez HDZ-a i domoljubne revolucije domoljubno odabrani iz 200 bogatih familija danes ne bi bili svoji na svome u svojoj vili, jahti i Mercedesu.

VL
Avatar __kamocemo__1_
__kamocemo__1_
11:04 01.09.2018.

Treba samo malo doraditi zakone kako gosti u RH ne mogu imati dvojno državljanstvo to bi bilo sasvim dovoljno za sprjecavanje politickih i financijskih malverzacija.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.