Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bez Špiljaka i Perkovića ne bi bilo ni Hrvatske!?

Crvena buržoazija (očevi) stvorila je komunističku zlatnu mladež (djeca) koja sada funkcionira kao interesna mreža mutne tranzicije

Komentari 90

Avatar Becarina
Becarina
13:36 16.02.2014.

Treba istraziti "obadvije" udbe, jugoslavensku i ovu koju zovu "Tudjmanovom". Nemoze biti jedna dobra a jedna loša , radi se o jednoj te istoj koja se, danas, samo sakriva iza Tudjmana. Sakrivali su se i dok je bio živ, lagali ga i rušili ..Odlaskom Mesica ,Boljkovca, Manolica i drugova iz HDZea borba je postala otvorena , pobjedili su i danas imamo sto imamo .

VL
Avatar whitesox
whitesox
12:26 16.02.2014.

volio bih da nemamo ovih tranzicijskih problema ali zar Tuđmana nisu savjetovali sve redom komunisti u svakom segmentu?!i vodu tjerali na svoj mlin počev od privatizacije koji je najveći krimen!!e sad treba Perkovića opravdati a on je bio kotačić koji je vodu okretao na crveni mlin,protivTuđmana i branitelja!ja pišem i tvrdim da bi trebalo sve ekonomske savjetnike na klupu sa Sanaderom staviti! Gadi mi se skoro sva ta administracija ali ja se nadam da će svi kao perković odgovarati za svoj krimen!

VL
Avatar MDubović
MDubović
17:30 16.02.2014.

Staro vino u stare mjesine, novo vino u nove mjesine. Tako je govorio Mesija. A sto se u nas dogodilo? Staro vino uliveno je u nove mjesine. Preko noći se preobukose stari Jugoslaveni i komunisti u tobože velike Hrvate, kršćane,, pobornike tržišne ekonomije. Jedan bezbozan sustav zamijenjen je drugim.UDBA je tu odigrala veliku ulogu u preoblacenju "kostima". Stotine tisuća komunista prešlo je u redove HDZ-, SDP-a, HSLS-a, HNS-a, IDS-a, HSS-a i ostalih stranaka koje su kasnije iz ovih proizasle. Hrvatska je kratkotrajno imala snažnu istinsku oporbu koju je predvodio HSP, ali je i on ukraden i pokoren 1993. godine. Danas su sve tobože pravaske stranke pod kontrolom. Iznimka je jedino A-HSP.

VL
Avatar Becarina
Becarina
13:19 16.02.2014.

Bravo za članak . Nadam se da necete imati problema sto ste dozvolili da se objavi .

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:38 16.02.2014.

Jako dobar članak iako ne iznosi ništ radikalno novog. Dobar je jer se konačno počelo pisat istinu i jasno iznosit imena. Nadam se kak je ovaj članak početak, a ne završetak te priče !!!

VL
NA
Nadalinaaa
16:45 16.02.2014.

Kad mračnjaci izlaze na svjetlo dana znak je da neće još dugo. Jedino što taj sotonski soj ne može preživjeti je svjetlo i istina.

VL
ĆA
ćaćaća
12:50 16.02.2014.

hrvatsku su vodili i vode a mislim da će još dugo voditi sinovi udba.ša kos.ovaca i partijaša..ili sve u jednom...

VL
ŠI
šimuka
14:33 16.02.2014.

Šola ,kao i uvijek ,lagani povjetarac u teškoj hrvatskoj novinarskoj sparuštini.Šola dužan si kolumnu u Gl. Slavonije,škivaješ ,aa.Nije vrag da si se ugleda u dične saborske zastupnike.

VL
Avatar pretplatniik
pretplatniik
13:55 16.02.2014.

U svojoj knjizi "Industrijska demokracija i civilno društvo" (1986), autorica Vesna Pusić opširno opisuje i zalaže se za demokraciju, kojoj bi cilj bio "velika koncentracija kapitala u odabranom krugu upravljačke elite",odnosno malobrojnh menađera koji pak "čine elitu koja ima natproporcionalnu kontrolu nad raspolaganjem ekonomskim resursima o kojima ovisi većina društva". Dakle, zamisao o dvjestotinjak obitelji koje bi vladali Hrvatskom elaborirana je mnogo prije Franje Tuđmana, i to (kakvog li paradoksa), od jedne od najvećih kritičarki Tuđmanove verzije upravljačke elite.Samo su troje obitelji HNS-a. Čačić,Pusić i Mesić teški preko čak 100 miliona kuna! Jasno večinu svog radnog vjeka proveli su u Hrvatskoj politici.Večinu svojih miliona pretvorili su u nekretnine i ušteđevine(znalački).Pusić posjeduje stan koji je procjenjen na čak 2,3 miliona kuna ,a nikada nije bila poduzetnica niti direktorica ijedne firme na svijetu.Mogla bi za promjenu napisati knjigu kako od 8 godina sjedenja u oporbi sa plačom 14 tisuca kuna steči imovinu preko 10miliona kuna.Bez kredita!

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
15:54 16.02.2014.

Kako smo sretni bili u bivsoj drzavi, dok nam se nisu pokotila po teritoriju tajna drustva, loze i kojekakve sekturine, spije i dupli igraci. Nevjerovatno koliko ih ima, ja ih sve prepoznajem po medijima. Tko razumije njihov nacin komunikacije, sigurno zna o cemu govorim. Prestrasno. Ovih bi se najprije trebali rijesiti. Zlo, zla.

VL
DU
Duncan
15:31 16.02.2014.

Bez Slobodana Miloševića i Vojislava Šešelja ne bi bilo ni Srbije! Ha? Šta kažete? Baš zvuči kretenski? A – je li ovaj naslov nešto bolji? Taj nam ološ upropasti živote, a ološ koji ih nasledio sugerira nam da bi ihi ih još trebalo poštivati? More, motke u ruke, sve su nam te guzice poznate!

VL
KR
KroničarHr
15:47 16.02.2014.

Bravo Sola.

VL
LE
LeonardS
15:51 16.02.2014.

Svi ovi stvorili i stvarali RH, samo mi koji smo imali oružje u rukama nismo i naš rad na tome , vjerojatno je puno manji od vicomana......

VL
DI
Demokracija i sloboda
17:41 16.02.2014.

Tko laže, taj i krade, tko krade taj i ubija, tko ubija štiti ubojice ili udbašiće!

VL
CH
chemica
16:25 16.02.2014.

To je tvrdio i Franjo pa se svi grohotom nasmijaše. Osobito oni nesretnici u rovu koji su morali pokusati poparu koju im je veliki i voljeni vođa zakuhao.

VL
AB
abendblatt
16:30 16.02.2014.

Zasto na drugovi Spiljak i Mesic ne kazu koji su bili ostali kandidati na natjecajima, osim Sase Perkovica i V. Spiljka, taj Mesic misli da je narod glup kakvim ga on vidi.

VL
BA
barbaizamerike
15:32 16.02.2014.

bez njih nebi bilo ni ubistava

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
16:16 16.02.2014.

Perkovic je samo pokazao da su Susak i njegova druzina igrali samo malu ulogu u stvaranju Hrvatske. Zapravo kad malo pogledas, u gardijske brigade je uglavnom isla sirotinja (cesto iz BiH) i nezaposleni.

VL
DU
Deleted user
15:24 16.02.2014.

E moj Slavonče, sve su to oblikom ljudi, svaka im je namjera dodvoriti se zlu, ničega čestitoga nit poštenoga u njihovim djelima, samo osobna korist. Neki dan su nas izvještavali sa naše, hrvatske tv o plesu protiv nasilja, sve informativneivne emisije popratile su to čudo zbivanja i dobre poruke, skupilo se 50-ak ljudi, te plešu li ga plešu, kažu to je protiv nasilja, kao da „ predvidješe" zbivanja rušenja i palenja oko nas. Naš svit hrvatski se okuplja i ponediljkom i svecem na večernjim misama u daleko većem broju nego ovi plesači, taj svit katolički moli za nasilnike, za neprijatelje, za Domovinu, za političare koji tuku ženu, ali to nije vijest i ne treba biti, molitva je osobna stvar. To je jedna paralelna Hrvatska sa ovom udbaškom. Fala dragom Bogu što sačuvasmo vjeru, jer s vjerom u Boga možemo se nadati dobru i ovdje i „Tamo“, ne znam čemu streme nade ovih lažljivaca i prevrtača. Zlo se mrvi i gnjili na naš očigled! A ja molim, čisto srce stvori mi Bože i Duh postojan obnovi u meni!

VL
DR
dravskimornar
16:21 16.02.2014.

Nažalost,Hrvati brzo zaboravljaju i onda kad ih se podsjeti onda većina šizi i ne želi priznati da su u zabludi,već ponavljaju sve kako im se servira.Logično razmišljanje je teško,a moral to je nešto nepoznato prosječnom Hrvatu,iz jednostavnog razloga što ne smije u srednjoj školi slušati etiku(zabranila Crkva,ako sluša etiku ne može se krizmati),a ETIKA= znanost o moralu. Sad,što se tiče dr Tuđmana,činjenica je da 1990 i 1991nijedan istaknutiji hrvatski političar nije mogao putovati po svijetu,oduzete putovnice,Tuđman je slobodno putovao. Gos. Đureković je oduvijek hrvatski domoljub,i borac za Hrvatsku,a glupi Tito i ostali udbaši,to nisu znali pa su ga stavili za direktora najveće Jugoslovenske kompanije,a njegovu ženu držali na dobro plaćenom poslu u INI do pune starosne mirovine(dok,po pričama forumaša,Hrvati nisu mogli naći posao u tamnici naroda.Netko očito laže. Zašto se nitko ne zapita,kako to da snimak Hrvatskog proljeća iz 1971 godine,nikad u povijeti ove nove demokratske Hrvatske nije prikazan nijednom iako je je to uvijek ponavljano kao početak borbe za samostalnost. Preporučujem mladima da pronađu snimak na Youtube i napokon shvate istinu,koja boli,ali je poučna.Mnogi "borci" bi se mogli iznenaditi kome se kliče i na koga upozoravaju nositelji samostalnosti Hrvatske.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.