Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvari popust na školarinu

Besplatna edukacija za maturante na kojoj će upoznati jednu od najtraženijih profesija u svijetu

Bernays PRaznici
Foto: Promo foto
1/2
07.03.2016.
u 08:53

PRaznici na Bernaysu, dvodnevni interaktivni edukativni program Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, održat će se za vrijeme uskršnjih praznika, 21. i 22. ožujka.

Projekt je prvenstveno namijenjen maturantima, a njegov je primarni cilj predstaviti najatraktivniji aspekt profesije odnosa s javnošću, jednog od najtraženijeg zanimanja današnjice. Svoje znanje i bogato iskustvo polaznicima će prenijeti priznati komunikacijski stručnjaci, a novostečeno znanje i iskustvo moći će provjeriti u interaktivnim radionicama.

Prijave traju do 17. ožujka, a polaznici PRaznika će biti nagrađeni za svoje sudjelovanje i angažman popustom na školarinu od 10 posto.

Osim upoznavanja s radom komunikacijskih stručnjaka, srednjoškolci će tijekom PRaznika moći iskusiti kako je studirati na Bernaysu, upoznati studijske programe najvećeg studija komunikacijskog menadžmenta te neke od predavača koji obrazuju nove generacije PR-ovaca. U okviru predavanja na zanimljiv će se način sudionicima približiti posao jedne od najtraženijih profesija današnjice.

Sudjelujući u praktičnim radionicama, polaznici će razvijati kampanje na društvenim mrežama i marketinške strategije, rješavati krizno online komuniciranje te vježbati javne nastupe, a u tome će im pomagati i Bernaysova studentica Renata Sopek, koja će im na temelju vlastitoga bogatog iskustva u medijima približiti tehnike kvalitetnoga nastupa na televiziji.

Prijave za edukativni program Bernaysa traju do 17. ožujka u ponoć, a za sudjelovanje u PRaznicima na Bernaysu potrebno je poslati mail na praznici@bernays.hr. Prijava treba sadržavati: ime i prezime, OIB, adresu i poštanski broj, broj za kontakt, srednju školu i razred.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije