Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2
Povratak na članak

Bešlagić o Istanbulskoj: Nas u Bosni prvo nauče tko je Srbin, musliman ili Hrvat

Bešlagić je na to rekao da je BIH očito u nekim pitanjima godinama ispred Hrvatske: Istanbulska, fiskalizacija i sl.

Komentari 257

MU
Muncimir
15:11 25.03.2018.

Sve je bilo u redu do kraja emisije. Vodio je onu nit „tko nas bre zavadi“ dok je na kraju pozvao na poštivanje zastave BiH „za koju smo se krvavo izborili“. E nismo, u tome je problem. Srbi imaju RS, Muslimani dominiraju u ostatku države. Hrvati su naoružali Muslimane i obranili sebe i njih od genocida a za uzvrat su im oduzeta minimalna prava - niti nacionalnu televiziju nemaju. Ako se već mora “poštivati” ta mala Jugoslavija onda samo uz treći hrvatski entitet!

VL
Avatar Django
Django
15:25 25.03.2018.

Čini se da je Hrvatska postala centar za uhljebljivanje svega i svakoga. Kao da nemamo vlastitih glumaca, pjevača, novinara, TV reportera i voditelja. Dakako, imamo. Samo ne mogu doći na red od ovih silnih gladnih usta iz "komšiluka" koje Hrvatska mora nahraniti i zbrinuti. A za hvalu nam još i pljuju u lice. Mi smo pod okupacijom gorom nego za vrijeme Tuge.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:52 25.03.2018.

Eto i Enis se izjasni protiv Hrvatskog entiteta. Svaka čast Enisu kao glumcu, ali Nedjeljom u 2 treba gostovati predstavnik Hrvatskog naroda kako bi objasnio njihove probleme. Jučer je bio protest protiv IK, kako to da nije mogao biti neki gost koji je protiv IK? Enis Bešlagić je nebitan za Hrvatski politički i društveni život!

VL
ST
stefj
14:52 25.03.2018.

Je, čim je BiH potpisala konvenciju, odmah se manje vide burke po cesti i rodnu uvjetovane brade... Jako napredna zemlja...

VL
KA
kacavenda
15:16 25.03.2018.

Teraj od kud si došel ak je tam kako kazes lepo da se tu ne mucis grehota je

VL
DU
Deleted user
15:26 25.03.2018.

Kad će već jednom ovaj ćelavi srbenda "ugostit" i nekog hrvata, a ne samo njegove srpsko-muslimanske istomišljenike, koji jednako kao i on mrzi sva hrvatsko???

VL
MI
Mimizo
15:21 25.03.2018.

kamo sreče da ovaj stanković ode iz hrvatske koju mrzi iz dna duše

VL
PE
peugeot
15:34 25.03.2018.

Nista ne rece o gradu nadomak Sarajeva, a kojeg zbog masovnog naseljavanja Arapa mnogi prozvase "Kuvajt city" (Ilidza)...

VL
MI
Mimizo
15:18 25.03.2018.

kad ce te više otjerati ovog stankovića sa javne televizije da više ne truje hrvatski narod pa ovo nema nigdje nemogu zamisliti da bi se u srbiji ovako mogao ponašati hrvatski novinar hoćemo nove izbore pa da hrvati preuzmu vlast u svopjoj zemlji

VL
Avatar southman
southman
16:13 25.03.2018.

Dva jugoslovena jedan nasuprot drugog na HTVYUTELU !

VL
DU
Deleted user
15:08 25.03.2018.

Bosansko gov...ima prijatelja bosanca admina pa sam pobrao karton...dakle vrati se u bosnu i tamo ser...!

VL
Avatar 1HGZ
1HGZ
16:15 25.03.2018.

Enis je samo jedan mali jugosloven..

VL
BU
Budak
15:38 25.03.2018.

Sve je to super sa našim susjedima, to su demokratske države pune intelektualaca i humanista. Ipak bi se sigurnije osjećao da smo do zuba naoružani. I zbog toga: Molim za odluku o eskadrili ratnog zrakoplovstva!

VL
DU
Deleted user
15:31 25.03.2018.

Evo, ja predlažem nešto još naprednijeg, tj. da mi lijepo u cijelosti ukinemo rod žena jer kako ćemo inače riješiti problem nasilja ako ta „društveno oblikovana uloga“, na koju se poziva IK u svojoj definicija roda i dovodi je u izravnu vezu s nasiljem, još uvijek postoji? Istovremneno moramo naravno poticati dolazak pripadnika društava u kojima se žene još javno tuku i kamenuju kako bismo što prije proveli našu plemenitu zamisao. Mislim, stvarno?! Strašno da ljudi s tako očiglednim kognitivnim poremećajima svima ostalima nameću svoju volju. Umjesto da se podiže svijest kod žena ulaganjem u učinkovite programe uz angažman žena sposobnih za takav zadatak koje imaju sve potrebne odlike da bi drugim ženama posredovale osjećaj vrijednosti, proširile njihove horizonte i da se traži zajednički nazivnik s institucijama koje imaju utjecaj u društvu kao što je crkva, država odgovara radikalizmom, nameće nove rodove pa ti ako ne želiš da te se mlati, odaberi drugi rod, odnosno drugu društvenu ulogu, je li to to? I to je napredno?! Ma, hajde....Ovo su mogli smisliti samo najveći ženomrsci, među kojima ima nažalost i „žena“ ala Borićka i Sarnavka. Ali, od svega najgore je to što od tog ludila ne možeš pobjeći. Ako ti crkva ne odgovara, ti istupiš, ne ideš više tamo, ali što ćeš sa zakonima, s onima koji su te zarobili u svoje ludilo i ne daju ti više slobodno disati?

VL
HI
Hik
15:10 25.03.2018.

Nije ovo vise suga gdje se nije znalo tko je tko. Mi mrzimo biti jugoslavani i volimo biti Hrvati. Nema vise bratstva-jedinstva, sada je mrznja-nejedinstvo. Nismo za sugu.

VL
SX
sudbina x
15:46 25.03.2018.

Enise pitaj ga je li u građanskom ratu pobijeno 8000 tisuća tvojih muslimana u Srebrenici...?

VL
AM
Axis Mundi
15:17 25.03.2018.

novinari, kad već nemate lektora - "musliman" se piše velikim slovom - Musliman. Srbin, Hrvat, Musliman, što mislite zašto? nisu u pitanju religijske skupine, već nacionalne. pročitajte malo dio povijesti i kada im je Tito dao status nacionalnosti. dakle, musliman,, kao i katolik ili pravoslavac je jedno, a Musliman, Hrvat i Srbin je nešto drugo. danas se, osim toga, prakticira naziv "Bošnjak", za to si pročitajte dio povijesti iz sredine devedesetih.

VL
Avatar Jana
Jana
17:40 25.03.2018.

Bešlagić se buni da nema posla pa se bacio na politiku. Idi ti kod svoga izetzbegovića da te malo pogura. Nemaš ti šta raditi u Hrvatskoj . Iz Bosne i Srbije nam dolaze umjetnici jugonostalgičari i mrzitelji Hrvata poput Frljića , Markovine .

VL
RI
rimac444
21:33 25.03.2018.

Četnik ugostio muslića na HRT-u koji je navodno javni i hrvatski. To smeće treba hitno prodati sorošu i gamadi za koju radi jugo srpski kadar. To smeće nikada ne može postati hrvtskim

VL
BL
blekpanther
16:03 25.03.2018.

Nisu me ucili moji u kuci da sam Hrvat i radi toga da mrzim Srbe i musllimane! Ali su me ucili molit i ici u crkvu pa sam sam zakljucio sto sam! Dobro se sjecam pocetkom 60-ti bio je popiss stanovnistva pa su po selu poceli setati nekakvi tipovi sa petokrakama na kragnama od kaputa i savjetovali moju mamu da ne zapise nas djecu(5) da smo Hrvati! Mi djeca smo mislili da su navijaci C.Zvezde! Zasto dragi moj Enise reci tko nas je naucio sta smo!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.