Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'odgovornost je isključivo na vama'
Povratak na članak

Beroš necijepljenima: Želite li snositi krivicu za mogući 4. val. epidemije, punjenje bolnica, smrt ljudi?

"Pišete negativan scenarij i to ne samo za sebe već i za svoju obitelj, susjede i svoje sugrađane", napisao je Beroš na Facebooku

Komentari 104

DU
Deleted user
12:26 07.07.2021.

Ovo me podsjeća na Njemačku 30godina,za sve su bili krivi zidovi ,bili su krivi i kad kisa nije padala.

VL
Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
12:31 07.07.2021.

zvijer je ranjena i sad je najopasnija, međutim kad ih vidiš sve, dođe ti da pukneš od smijeha koje su ovo kreature degenerične! 😂😂😂

VL
MI
Mislav28
12:29 07.07.2021.

Šta te briga za druge , ako si se cijepio onda si siguran možeš i među zaražene neće ti biti ništa, nemoj se bojat te gripe, cijepljen si.

VL
JO
jorgen
12:24 07.07.2021.

Ne ugrožavam tuđe zdravlje. Cijepljenje je isključivo odluka osobe o vlastitom zdravlju, ne tuđem. Ako nisam zabrinut za posljedice necijepljenja po sebe, a oni koji jesu se cijepe - we're all good. Ako izgubimo ovu mogućnost izbora, sada u ovome trenutku, potpisujemo opasan presedan koji će imati nesagledive ili teško sagledive posljedice u nošenju s budućim situacijama. Presedan uključuje svaki aspekt života, svaki životni izbor i stil koji može postati predmetom restrikcije uslijed 'odgovornosti prema drugima'. I tu kraja totalitarnoj kontroli nad životnim aspektima nema.

VL
PI
piaggio
12:32 07.07.2021.

danas je 10puta veća opasnost od tkz.cjepiva,zapravo genske terapije nego od corone

VL
Avatar xnomenx
xnomenx
12:30 07.07.2021.

zbog cega se ljudi cijepe ??? da se nebi zarazili ili ??? pa ako su cijepljeni onda se ne moraju bojati zaraze ili ??? zbog cega se cijepiti ako to cijepivo ne stiti od zaraze ???

VL
Avatar Grunf
Grunf
12:20 07.07.2021.

Pišete negativan scenarij i to ne samo za sebe već i svoju obitelj, susjede i svoje sugrađane ...kaže beroš....pa pišete vi nama negativan scenarij već skoro 30 godina....briga vas za narod, sad ste se najednom našli zabrinuti...jedino o čemu vi brinete je o svojim privilegijama i o tome da vam glasačko tijelo ne bi umrlo. odgovorni ste za iseljenje 500000 hrvata koji se nikada neće vratiti jer su otišli s djecom, a otići će ih još toliko zbog vas neukih parazita

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
12:32 07.07.2021.

Samo gučete o bolesti o kojoj malo znate ili neznate ništa,tjerate ljude cijepiti s cjepivom koji je još u eksperimentalnom stanju a koje gle čuda ne štiti od zaraze i ponovog dobijanja bolesti,.moraš nositi i dalje brnjicu,držati distancu.... 65%nas jee budale a vi ste i ta svita ste pametni....neka se cijepi tko god hoće,ali ovakva histerija ne vodi nikuda. A tko se cijepio ne treba se plašiti nas koji se nismo cijepili...oni su a i ti sigurni,a nemoj se ti brinuti za mene kad se nisi brinuo ovih 30 godina.Plaćam porez i plaćam zdravstveno pa izvolite nas i liječiti ako se i razbolimo. Ali trpati otrov u sebe zdravoga može jedino budala.

VL
YU
YugoGVXnostalgiCharger
12:36 07.07.2021.

Aj Beroš objasni kad si tako pametan kako necijepljeni ugrožava cijepljenog? Zar nije cijepljeni zaštićen? Zar cijepljeni ne prenosi viruse? Kako je onda cijepljeni ugrožen od necijepljenog? Druga stvar, koji vidovnjak vam garantira da neće biti nikakvih posljedica od cjepiva za 10, 20, 30 godina? Tko to može tvrditi i pogledati se u ogledalo?

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
12:19 07.07.2021.

Što nisu zabranjena pitanja i različita mišljenja kad je cjepivo u pitanju?

VL
DU
Deleted user
12:38 07.07.2021.

Ministre, ministre ovo nije način na koji će te promijeniti stvar. Pokušavati stvoriti osjećaj krvice kod svih nas koji se nećemo cijepiti. Svi oni koji su e cijepili su zaštičeni tako barem vi kažete. Znači oni se ne mogu zaraziti.i. Zaraziti se mogu samo necijepljeni. A oni koji se neće cijepiti ipak je to na kraju njihova stvar. Budete nam uskračivali razno razna prava između ostaloga valjda i zdravstvenu zaštitu. U to se uklapa valjda i čekanje od po nekoliko mjeseci za neke preglede i zahvate. Što to znači za naše zdravlje nije vas briga. Uredite zdravstveni sustav to je vaš posao. Što znate o posljedicama koje može izazvati cijepljenje ? Po vama valjda sve one trebale bi se pokazati u par dana poslije cijepljenja. Je li to baš tako?Tko može garantirati da se neke neće pojaviti i za nekoliko godina i sa kojom sigurnošću. O tome ne govorite. Vjerujem da je za stare rizik od cijepljenja manji nego od bolesti, ali u pravilu samo za njih. Ako je sve to tako sigurno i bajno zašto država ne preuzme odgovornost za slučaj javljanja nekih posljedica izazvanih cijepivom kasnije. Kako ste se vi to nosili sa korona krizom i kako se nosite ? Hrvatska je po smrtnosti na milion stanovnika 17 na svijetu. Iza nas po smrtnosti su i SAD i Španjolska i Francuska, a Italija je 16.. Znači rezultati baš i nisu bajni ili će te vi reći da jesu. Nemate pojma o rizicima cijepljenja, ali svi nešto znamo o smrtnosti onih koji ne spadaju u rizične grupe. Tu je ona na kraju vrlo mala.

VL
MA
maromaro
12:44 07.07.2021.

Neću se cijepiti.

VL
Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
12:47 07.07.2021.

a kako to onaj tko je necijepljen ugrožava onog tko se ne želi cijepiti???????

VL
NI
niemand
12:40 07.07.2021.

Cijepljeni i dalje mogu biti zarazeni, cijepljeni i dalje mogu siriti zarazu, cijepljenjem se ne moze postici imunitet krda. Znaci, sto se tice ugrozavanja drugih,nema razlike izmedju cijepljenih i necijepljenih.

VL
AN
anto9
12:39 07.07.2021.

Ako jednu laz ponovis dovoljno puta ona ce postat istina

VL
DU
Deleted user
12:46 07.07.2021.

Zbog takvih komentara jednog ministra radije ću ponovo preboliti koronu nego da mi ubrizgaju to smeće što Beroš prodaje. A taj osjećaj krivnje ako se ne cijepite neka podaje svojoj mami

VL
5S
505.scrtom
12:46 07.07.2021.

da su namjere čiste, nebi bilo terora i pritiska

VL
BI
Biouskoli91
12:48 07.07.2021.

Gosp. Beros, da li se i Vi zapitate zasto recimo u UK ne funkcionira 'imunitet krda'? Tamo je preko 85% procijepljeno prvom dozom i preko 65% drugom. Zasto tjerate ljude na cjepljenje eksperimentalnim cjepivom? Zasto zaboravljate reci da oni koji se i jesu cijepili ce se uskoro opet morati cijepiti? Da li VI mozete garantirati da to eksperimentalno cjepivo nece imati dugorocne nuspojave po nase zdravlje? Cesto se spominje da oni koji se nisu cijepili su 'antivakseri'. Razlika je cjepiti se necim sto postoji jedva pola godine, i cjepivom koje postoji desetljecima i znaju se nuspojave. Nadalje, cjepljenje ne znaci da se spracava sirenje zaraze (opet, vidi UK kao primjer). Cijepljeni se i dalje mogu zaraziti i prenositi zarazu, a sad to mogu i uz blagoslov Berosa i Plenkija uz Covid potvrde. Kad smo kod Covid potvrda - opet, cijepljeni MOGU prenositi zarazu! Covid putovnice su samim time besmislica i jedini cilj je natjerati ljude da se cijepe, imalo to realne koristi ili ne. Na kraju, kaznjavate one koji se pridrzavaju epidemioloskih mjera i nisu se zarazili...

VL
BE
Bertro
12:55 07.07.2021.

Da je sve čisto u ovoj priči, nebi se zabranjivalo pisati o nuspojavama, zašto neki pošteni liječnici s Velesajma šalju kući prvenstveno mlade žene koje žele imati još djece?

VL
BE
Bertro
12:52 07.07.2021.

Upravo Vi ministre, i vlada u kojoj sjedite ste razlog necjepljenja!!! Koliko ste samo mišljenja promijenili od prvog dana krize! Krizu vodi policajac koji nema tri čiste i svi se skrivate iza toga. Dr. Markotić se svaki dan budi različitog mišljenja... Te jedna doza, te dvije, te doživotno cijepljenje pa onda opet jedna ... Dajte se dogovorite. WHO? Privatna tvrtka farmakoindustrije...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.