Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'odgovornost je isključivo na vama'

Beroš necijepljenima: Želite li snositi krivicu za mogući 4. val. epidemije, punjenje bolnica, smrt ljudi?

Virovitica: Krenuo Covid autobus, Beroš i Capak na promociji nove akcije
Damir Spehar/PIXSELL
07.07.2021.
u 12:10

"Pišete negativan scenarij i to ne samo za sebe već i za svoju obitelj, susjede i svoje sugrađane", napisao je Beroš na Facebooku

Ministar zdravstva Vili Beroš osvrnuo se na svom Facebooku na cijepljenje u Hrvatskoj. Poručio je građanima koji se nisu cijepili da si postave nekoliko pitanja.

"Cijepljenje protiv COVID-19 nije vaša tema? Necijepljenjem upravo pokazujete da ste dio nje. Štoviše, pišete negativan scenarij i to ne samo za sebe već i za svoju obitelj, susjede i svoje sugrađane.

Ako ne postoji medicinski razlog da se cijepite, a to ne želite učiniti, morate si postaviti sljedeća pitanja. Želite li ugroziti svoje i tuđe zdravlje? Želite li poništiti napor svih onih koji su se cijepili? Želite li spriječiti postizanje kolektivnog imuniteta? Želite li snositi krivicu za mogući 4. val. epidemije, ponovno punjenje bolnica, smrt ljudi? Želite li produljiti gospodarsku krizu, potaknuti gubitak radnih mjesta? Želite li spriječiti povratak života u normalu? Odgovor i odgovornost je isključivo na vama", poručio je ministar.

Ključne riječi

Komentara 104

DU
Deleted user
12:26 07.07.2021.

Ovo me podsjeća na Njemačku 30godina,za sve su bili krivi zidovi ,bili su krivi i kad kisa nije padala.

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
12:31 07.07.2021.

zvijer je ranjena i sad je najopasnija, međutim kad ih vidiš sve, dođe ti da pukneš od smijeha koje su ovo kreature degenerične! 😂😂😂

MI
Mislav28
12:29 07.07.2021.

Šta te briga za druge , ako si se cijepio onda si siguran možeš i među zaražene neće ti biti ništa, nemoj se bojat te gripe, cijepljen si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije