Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve ovisi o stranci

Beroš o najboljim ljudima na listi HDZ-a: Bit ću počašćen ako budem među njima

Vili Beroš
Foto: POOL
1/3
17.05.2020.
u 20:41

Ja jesam član HDZ-a, jesam član HDZ-ove Vlade, ali o stranci ovisi moj budući angažman, kazao je Beroš

Ministar zdravstva Vili Beroš danas je rekao da su mjere za izbore distanca i higijena, te i što ako recimo neko mjesto ili županija bude moralo u karantenu za vrijeme parlamentarnih izbora. 

"Sada je nemoguće predviđati što i kako, ali mjere za izbore su distanca i higijena. Možda na izbore ne s rukavicama, teško će biti potpisat se, ali..", kazao je Beroš za Dnevnik.hr

Odgovorio je i hoće li biti na listi HDZ-a. "Ja jesam član HDZ-a, jesam član HDZ-ove Vlade, ali o stranci ovisi moj budući angažman", kazao je. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković rekao je da će na listi biti najbolji ljudi iz HDZ-a, a ministar Beroš na to odgovara: "Bit ću počašćen ako budem među njima".

Video: Intervju s Andrejom Plenkovićem

Na pitanje je li mu to želja, odgovara: "Želim urediti zdravstveni sustav, to mi je bila primarna ideja". 

Što se tiče leta iz Frankfurta za Zagreb Beroš je objasnio je što se točno dogodilo.

"Ne bih rekao da je došlo do zbrke. Brojka je bila prva i preliminarna jer su se putnici obrađivali po skupinama. Do kolege Capaka došla je prva brojka, a kasnije su obrađeni svi putnici, popodne su obrađeni svi putnici i tako se došlo do konačne brojke. Sa tog leta nemamo puno dodatnih kontakata oboljelih. Svih 115 putnika je pronađeno, pozitivnih je 14", kazao je Beroš. 

Komentara 9

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
21:26 17.05.2020.

Jel' ima još netko da misli kako Stožer radi po principima struke? Idući koji će biti "počašćen" na listi HDZ-a su Capak i Grba, a o Krstičeviću da i ne govorimo. Tipični HDZ!

SA
sani1
21:25 17.05.2020.

HDZ i najbolji ljudi? Ovaj mora da se zeza.

DU
Deleted user
21:16 17.05.2020.

Tuzno, tako inteligentna osoba da pripada krugu politicara koji su opustosili i unistili ovu zemlju. To je kao da kazes da si ponosan clan Cosa Nostre :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije