Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA TWITTERU

Bernardić poručio: Bolje snimati selfie sa zeljem nego pljačkati Hrvatsku

Davor Bernardić
Patrik Macek/PIXSELL
26.05.2018.
u 14:58

Tijekom svog govora premijer Andrej Plenković se nekoliko puta referirao na oporbu koju je nazvao nesposobnom te ih prozvao da snimaju selfije s hrvatskim zeljem i dijele jagode, a ne pridonose prosperitetu države.

Šef SDP-a Davor Bernardić reagirao je na izjave koje su se mogle čuti na Izvještajnom saboru HDZ-a. Tijekom svog govora premijer Andrej Plenković se nekoliko puta referirao na oporbu koju je nazvao nesposobnom te ih prozvao da snimaju selfije s hrvatskim zeljem i dijele jagode, a ne pridonose prosperitetu države. 

"Bolje snimati selfije s hrvatskim zeljem i dijeliti hrvatske jagode nego pljačkati Hrvatsku. #Privatizacija, #FimiMedia, #Sanader, #Agrokor... Nastavi niz!", napisao je Bernardić na Twitteru.

Davor Bernardić
1/7

Komentara 34

DA
darkohorva
15:33 26.05.2018.

Čuj ovog Bernardića gubitnika. Tko ti zaposlio suprugu u poštu i kuma Barišića u Holding?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:40 26.05.2018.

Tako je Bero, kada se napreduje onda je to po jugo nauci pljacka. Kada Socijalisti, 4 najgora vlada svijeta haraju, onda je to uspjeh po jugo-skoli.

Avatar hrjosko
hrjosko
17:04 26.05.2018.

Jel ovaj normalan? Ne da nišda do sada nije radio nego i to što bi radio je katastrofalno loše! Bero lako je gledat kad neko drugi radi i pravi greške puno je teže zasukati rukave i pomoći mu. Kretnč...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije