Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bernardić:

'Bez brige, SDP neće završiti u blokadi, SDP raste i nastavit će rasti'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/10
07.02.2018.
u 13:44

Sve će biti u redu, tvrdi Bernardić te dodaje kako će sve u vezi s blokadom riješiti "vrlo jednostavno, kroz sve mehanizme koje su poduzeli"

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić ponovno je danas novinarima u Saboru kritizirao Vladu zbog Agrokora, a premijera Andreja Plenkovića pozvao da na pet jezika kaže kako se kaže "pljačka".

Novinare je zanimalo nešto više i o mogućoj blokadi SDP-ova računa zbog dugova iz kampanje Milana Bandića dok je još bio član SDP-a, međutim, Bernardić nije bio voljan o tome govoriti. Upitan zašto nije članove Predsjedništva izvijestio o presudi te da je stranka od petka u blokadi, Bernardić odgovara kako će "riješiti problem pojedinaca koji su to pisali i ne žele dobro stranci".

– Neka se ne brinu, sve će biti u redu, SDP raste i nastavit će rasti – tvrdi Bernardić te dodaje kako će sve u vezi s blokadom riješiti "vrlo jednostavno, kroz sve mehanizme koje su poduzeli". Nakon toga, Bernardić je priču okrenuo prema Agrokoru.

– Što se tiče situacije u Agrokoru, čuli smo jučer Plenkovića kako je govorio na pet jezika, a ja ga pozivam da na pet jezika kaže kako se kaže pljačka. Kako se kaže na hrvatskom, to znamo, ali neka kaže na još četiri jezika. Ovih dana slušamo razne komentatore i kvazistručnjake koji se javljaju po Plenkovićevu nalogu i brane neobranjivo. Vas pozivam da pitate 27 tisuća radnika u Agrokoru, koji jedva spajaju kraj s krajem i za cijeli život ne mogu zaraditi ono što Plenkovićev povjerenik Ramljak zaradi za jedan mjesec, kako se osjećaju u ovoj situaciji. I kada Plenković kaže da nije znao za nemoralne isplate, morat ću ga podsjetiti da smo prije tri mjeseca u Saboru pričali o isplatama 141 savjetnika u Agrokoru kojima će se isplatiti pola milijarde kuna, a sada kada je konačno saznao za te nemoralne isplate u Agrokoru, za tu legalnu pljačku u kojoj Ramljak sam sebi isplaćuje mjesečni iznos koji radnici zarade za cijeli život, neka kaže što će poduzeti. To neka kaže radnicima Agrokora. Evidentno je i jasno u ovoj situaciji da nema skrivanja iza Martine Dalić, Plenković jednako Ramljak, Ramljak jednako Plenković. Odlazi Ramljak, odlazi i Plenković – kazao je Bernardić.

Novinare je ipak zanimalo više detalja o tome kako planira spriječiti blokadu SDP-ova računa.

– Bez obzira na sve pojedince koji žele napraviti štetu SDP-u, koji ovih dana puštaju razne informacije i spinove, riješit ću i taj problem. Bez brige, SDP neće završiti u blokadi, SDP raste i nastavit će rasti – poručio je Bernardić i otišao.

1/9
Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
13:56 07.02.2018.

Bero,rastu kamate na dug, a ne sdp

KO
koraknaprijed
14:15 07.02.2018.

Svi članovi is simpatizeri HDZ-ea moraju dati podršku ovom "pametnom" čovjeku!

DR
droza
14:36 07.02.2018.

"Ovih dana slušamo razne komentatore i kvazistručnjake "...kaže Bernardić!? Jest, slušat ćemo tebe, Marasa, Grbina i ostale "dokazane" stručnjake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije