Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bernardić Bačiću: Tvrtka vaše žene je skoro otrovala djecu crvljivim mesom

- Nije bilo riječi o trovanju djece, kada nema argumenata svodite sve na osobnu razinu što je nekorektno – reagirao je Bačić
02. listopada 2019. u 12:51 7 komentara 2039 prikaza
Davor Bernardić i Branko Bačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/17

Tijekom glasovanja o Vladinim tehničkim izmjenama Zakona o sprječavanju sukoba interesa, SDP-ovci su negodovali što nije prihvaćen njihov amandman kojim traže da i zastupnici u Europskom parlamentu te članovi Europske komisije moraju objaviti imovinsku karticu.

Dubravka Šuica UOČI SASLUŠANJA Dubravka Šuica objavila svoju i suprugovu imovinu: Na popisu su dionice, nekretnine....

- Ako načelnik najmanje općine treba ispuniti imovinsku karticu i odgovarati Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, to bi trebala biti dužnost i onih koji rade u EU. Onemogućavate Dubravki Šuici da na transparentan način prikaže svoju imovinu – prigovorio je SDP-ov Arsen Bauk tijekom glasovanja. I šefa njegove stranke Davora Bernardića zanima zašto skrivaju imovinu Dubravke Šuice.

- Čega se bojite, očito se u HDZ-u širi strah, kako je moguće da je profesorica gimnazije raspolaže s imovinom većom od 5 milijuna eura, a profesori teško žive, traže povećanje plaće od 300 kuna mjesečno. Zbog sumnje u korupciju moralo je otići pola vaše Vlade. Ugled zemlje se ne ruši inzistiranjem na transparentnosti već korupcijom, klijentelizmom, kriminalom, uhljebništvom – nabrajao je Bernardić.

HDZ-ov Branko Bačić objasnio je da nisu sigurni da je sad moguće natjerati članove Europskog parlamenta i Europske komisije da objavljuju svoje imovinske kartice.

Tihomir Cipek TIHOMIR CIPEK 'Škoro bi mogao pobijediti jedino prikupi li glasove svih protestnih birača, ali ima veliku prepreku'

- Šuičina kartica bila je objavljena sve vrijeme dok je bila dužnosnica u RH, nikada nije bilo pitanja, pogledajte stanje u vlastitim redovima, je li u duhu zakona ostati nijem da je vama netko platio školovanje i da to nitko ne problematizira, ili da vaš predsjednički kandidat taji za koga je radio – prigovorio je Bačić SDP-ovcima. Bernardić je uzvratio da im ne dijeli moralne lekcije.

- Tvrtka vaše žene je skoro otrovala djecu crvljivim mesom u Rijeci – rekao je Bernardić Bačiću, na što mu je on odgovorio kako je njegova supruga u toj tvrtki dioničarka s još više od 200 drugih dioničara.

- Nije bilo riječi o trovanju djece, kada nema argumenata svodite sve na osobnu razinu što je nekorektno – zaključio je Bačić.

VIDEO Milorad Pupovac o tome ostaje li SDSS u Vladi:

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
 • Avatar VinkoL
  VinkoL:

  Bačiću, sram te bilo. U mesu držati drugove iz partije.

 • mario125:

  Ovaj smutljivac Bernardić je najbolji primjer korupcije u Hrvatskoj - tko ti je platio stipendiju ?

 • antonelić:

  ako uvališ par crva u školski obrok to se zove mesno jelo s proteinima ...