Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u Saboru

Bernardić Bačiću: Tvrtka vaše žene je skoro otrovala djecu crvljivim mesom

Davor Bernardić i Branko Bačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/17
02.10.2019.
u 12:51

- Nije bilo riječi o trovanju djece, kada nema argumenata svodite sve na osobnu razinu što je nekorektno – reagirao je Bačić

Tijekom glasovanja o Vladinim tehničkim izmjenama Zakona o sprječavanju sukoba interesa, SDP-ovci su negodovali što nije prihvaćen njihov amandman kojim traže da i zastupnici u Europskom parlamentu te članovi Europske komisije moraju objaviti imovinsku karticu.

- Ako načelnik najmanje općine treba ispuniti imovinsku karticu i odgovarati Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, to bi trebala biti dužnost i onih koji rade u EU. Onemogućavate Dubravki Šuici da na transparentan način prikaže svoju imovinu – prigovorio je SDP-ov Arsen Bauk tijekom glasovanja. I šefa njegove stranke Davora Bernardića zanima zašto skrivaju imovinu Dubravke Šuice.

- Čega se bojite, očito se u HDZ-u širi strah, kako je moguće da je profesorica gimnazije raspolaže s imovinom većom od 5 milijuna eura, a profesori teško žive, traže povećanje plaće od 300 kuna mjesečno. Zbog sumnje u korupciju moralo je otići pola vaše Vlade. Ugled zemlje se ne ruši inzistiranjem na transparentnosti već korupcijom, klijentelizmom, kriminalom, uhljebništvom – nabrajao je Bernardić.

HDZ-ov Branko Bačić objasnio je da nisu sigurni da je sad moguće natjerati članove Europskog parlamenta i Europske komisije da objavljuju svoje imovinske kartice.

- Šuičina kartica bila je objavljena sve vrijeme dok je bila dužnosnica u RH, nikada nije bilo pitanja, pogledajte stanje u vlastitim redovima, je li u duhu zakona ostati nijem da je vama netko platio školovanje i da to nitko ne problematizira, ili da vaš predsjednički kandidat taji za koga je radio – prigovorio je Bačić SDP-ovcima. Bernardić je uzvratio da im ne dijeli moralne lekcije.

- Tvrtka vaše žene je skoro otrovala djecu crvljivim mesom u Rijeci – rekao je Bernardić Bačiću, na što mu je on odgovorio kako je njegova supruga u toj tvrtki dioničarka s još više od 200 drugih dioničara.

- Nije bilo riječi o trovanju djece, kada nema argumenata svodite sve na osobnu razinu što je nekorektno – zaključio je Bačić.

VIDEO Milorad Pupovac o tome ostaje li SDSS u Vladi:

Komentara 7

Avatar VinkoL
VinkoL
13:56 02.10.2019.

Bačiću, sram te bilo. U mesu držati drugove iz partije.

DU
Deleted user
13:56 04.10.2019.

Ovaj smutljivac Bernardić je najbolji primjer korupcije u Hrvatskoj - tko ti je platio stipendiju ?

AN
antonelić
13:15 02.10.2019.

ako uvališ par crva u školski obrok to se zove mesno jelo s proteinima ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije