Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILOZOF u Zagrebu
Povratak na članak

Bernard-Henri Lévy: Franjo Tuđman bio je mali Vladimir Putin!

Tuđman je od partizana i antifašista postao nacionalsocijalist, rekao je francuski filozof i intelektualac

Komentari 137

Avatar GLASNOGOVORNIK_KOLINDIN
GLASNOGOVORNIK_KOLINDIN
07:07 09.05.2014.

Ovaj članak je dokaz da smo mi puno jadniji nego što se misli. Ovim samo potvrđujemo da bilo tko na ovome svijetu bilo da je novinar, vodoinstalater ili filozof, može dobiti najistaknutije mjesto u medijima, samo uz uvijet ako pljuje po ikonama i vrednotama Lijepe Naše. Ili nam to možda čini, točnije podmeće osokoljena 5. kolona ?! U svakom slučaju neprimjerena i nedopustiva sramota !!!

VL
Avatar puky
puky
07:05 09.05.2014.

" Tuđman, koji je od partizana i antifašista postao nacionalsocijalist" ... znači - nacista ... i svi njegovi branitelji su nacisti a mi iz gardijskih brigada i specijalne policije valjda neki hrvatski SS ... ljudi moji jel sad shvaćate štoe što se događa sa Domovinom kad su joj na vlasti oni koji je nikada nisi željeli ? ... neće josipović, leko, milanović i ostali jugo komunisti izravno našu borbu za slobodom od jugoslavenske okupacije nazvati nacizmom, ali će ugostiti i plaćati ovakve kao što je ovaj gad da to slobodno čine ... strava ...

VL
PO
portugisac
07:43 09.05.2014.

Pa tko je ovome smradu dozvolio usred Hrvatske pljuvati po Tuđmanu, Šušku i Bobetku. To su naši državotvorci. Koja sramota od Zagrepčana. Valjda su Hrvatski junaci Pupovac i Stanimirović. Čuj u Srbiji ima još ostataka Miloševićevoga režima. Taj čovijek je prolupao. U Srbiji su na vlasti Četnici, isti oni koji su napadali Hrvatsku i druge republike. Ma drugo ni ne zavrijedimo nego da takova gnjida pljuje po nama.

VL
HO
homofob
08:30 09.05.2014.

Kako se ovo moze tolerirati u hrvatskim novinama!? Nazivati prvog Predsjednika slobodne Republike Hrvatske Franju Tudmana nacionalsocijalistom!? Adolf Hitler je bio clan i jedan od osnivaca nacionalsocijalisticke partije i kolokvionalno su ih zvali nacistima! Zar su Hrvati koji su zeljeli slobodnu Hrvatsku nacisti? Zar je Franjo Tudman nacista? Kako u Hrvatskoj prolaze ovakove uvrade nekaznjeno? Tko ce za ovo na sud pa u zatvor!?

VL
DP
dva pišem pamtim jedan
07:18 09.05.2014.

j..e g...a Bernard-Henri Levy.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
07:36 09.05.2014.

U civiliziranoj državi ovaj šarlatan bi bio proglašen persona nongrata. Da vidimo tko je sve to čuo i ostao sjediti da znamo za izbore

VL
DU
Deleted user
07:41 09.05.2014.

Ako je Tuđman bio mali Putin, to mu samo ide u prilog. Taj blazirani francuski tzv. filozof nehotice mu je izrekao najveću moguću pohvalu. Jednako kao i Šušku i Bobetku. Svaki istinski hrvatski državnik, političar ili vojskovođa pohlepnoj i samoživoj zapadnjačkoj bagri trn je oku. Njima pašu "kozmopolitski Hrvati" poput Mesića, Josipovića, Sanadera, Kosorice, Milanovića i Pusićke i brojnih sličnih jer su "kooperativni", a zna što to znači.

VL
DU
Deleted user
07:25 09.05.2014.

"Informirani" francuski filozof pametuje o Hrvatskoj,24 godine nakon početka rata i 15 godina nakon smrti Tuđmana. Zašto baš sada i zašto na ovakav način?

VL
Avatar sajeta.kom
sajeta.kom
07:58 09.05.2014.

Njegov bivši predsjednik Mitterand je produžio rat u BiH za dvije godine i bio kao socijalist otvoreni zagovaratelj Slobe.Uostalom s kojim pravom se jedan francuski filozof ovako ophodi prema prvom predsjedniku Hrvatske kad je antifašistički pokret otpora u Francuskoj uglavnom bio predmet sprdnje saveznika.

VL
NE
Nepokolebljiv
08:20 09.05.2014.

Ukoliko je Bernard-Henri Lévy zaista nazvao prvog Predsjednika slobodne Hrvatske nacionalsocijalistom sto je zapravo jednako nacistom onda ga Hrvati gradani domoljubi moraju istjerati iz Hrvatske bez obzira da li ga trenutni protuhrvatski rezim ugoscuje. Medutim postoji vjerojatnost da je to samo izmanipulirana dezinformacija plasirana od jedne medu mnogim mrziteljima Hrvatske nazovinovinarke KOS - UDB-a propagandistice S. Veljkovic. U svakom slucaju radi se o kriminalnoj radnji koju bi se moralo progoniti kao zlocin mrznje. Ovo je velika uvreda svim Hrvatima jer se preko Predsjednika Tudmana i sve Hrvate koji su uz njega bili za slobodnu Hrvatsku etiketira nacistima!

VL
VR
Vrdoka1
07:18 09.05.2014.

a neznam oceli ovaj proglasit i ukrajince isto kao i nas,a sigurno je zidov ili nesto tako usporedit Tudmana I Putina mislim damu je sva filozofija manita kosto je sam, ima on svoje francuske revolucije nek filozofira tamo suse izmisljali nacini kako ubiti covika ma povracami se kad cujes ovake idijote.

VL
MI
mirtebi
07:41 09.05.2014.

Hvatskoj treba nova medisko obrazovna oluja

VL
DP
dva pišem pamtim jedan
07:30 09.05.2014.

žica od jugoslovena,da mu kupe neku knjigu.

VL
TO
torcidaš
08:23 09.05.2014.

Malog Putina VELIKI Tuđman je porazio, porazio je okupatore i svome narodu donio slobodu, pobjedio okupatora i sve koji su mu pomagali, TUĐMAN će živjeti vjedćno kao i njegovo djelo Htvatska a probisvijeti kao ti nitko ih se neće ni sjetiti.

VL
Avatar maskmaker
maskmaker
07:20 09.05.2014.

Filozof...kaj je to posao? Uopće ćemu oni služe, iako kod nas ekonomisti i političari ničemu ne služe...Bar ne ovi koji bi trebali krovni stručnjaci kada se radi o brojci većoj od 100 kn...

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
08:30 09.05.2014.

Znate što je gore od laprdanja ovog ishlapjelog "filozofa"? ---- To što mu je ekipa u prvim redovima pljeskala!

VL
DU
Deleted user
08:18 09.05.2014.

Da li je i ovaj ugledni malo posisao hrvatskog proračuna.

VL
AS
asi2013
08:43 09.05.2014.

U Hrvatskoj obitavaju dva naroda: Hrvatski, kojemu je pečat Državnosti dao Franjo Tuđman , Gojko Šušak, Janko Bobetko, Borci Domovinskog Rata i svi Domoljubi i oni koji su je htjeli, te ovi koji su doveli ovog "filozofa" da nam kadi. Oni su po nacionalnosti Jugosloveni i moramo biti sa tim na čisto. To je tragedija ove Hrvatske Države i ona će trajati još dugo i tko zna kako će završiti. Tragično je da više nemamo našeg Franju Tuđmana nego ove zaklete neprijatelje naše Države. Oni su već poodavno izašli na otvoreno polje, a dokaze neću ovdje ponavljati, jer ih zna svatko tko hoće da ih zna. Hrvatska je nastala u krvi, ne zaslugom Tuđmana i svih nas ostalih, nego upravo zaslugom bijednih ostataka Jugoslavije i njezine četničke bratije. Ona neće nestati bez krvi, to trebaju znati neprijatelji svih boja. Ali uvijek će uskrsnuti!!!

VL
DU
Deleted user
08:12 09.05.2014.

Od ovakovih francuskih turboluzera smo stvarno imali velike koristi u domovinskom ratu, ništa drugo lik nije do komad velike budaletine

VL
BI
billynik
08:35 09.05.2014.

Naša najveća hrvatska sramota je da ovakav lik može pljuvati po hrvatskim svetinjama usred Zagreba i da zato bude nagrađen pljeskom.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.