Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tema mafijaških razgovora

Berlusconi pod istragom o mafijaškim napadima 1993.

Silvio Berlusconi
Foto: Milestone Media/Pixsell
31.10.2017.
u 21:09

Odvjetnik tvrdi da je slučaj ponovo isplivao na površinu zbog političkih razloga, uoči važnih regionalnih izbora u nedjelju na Siciliji i nacionalnih izbora u svibnju sljedeće godine.

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi postao je dio istrage o mafijaškim bombaškim napadima 1993., doznaje se u utorak iz pravosudnih izvora.

Jedan mafijaški šef, koji služi zatvorsku kaznu zbog napada u Rimu, Milanu i Firenci, snimljen je kako sa svojim zatvorskim kolegom razgovora o bivšem premijeru te je sudac u Firenci zatražio ponovno otvaranje tog slučaja kako bi se istražila moguća Berlusconijeva uloga, pišu Corriere de la Sera i Repubblica.

Berlusconijev odvjetnik Nicolo Ghedini je priopćio da je prethodna istraga pokazala da njegov klijent nije bio umiješan u bombaške napade u kojima je ubijeno 10 ljudi.

Ghedini tvrdi da je slučaj ponovo isplivao na površinu zbog političkih razloga, uoči važnih regionalnih izbora u nedjelju na Siciliji i nacionalnih izbora u svibnju sljedeće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije