Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potkupljivani svjedoci

Zbog Rubi - kradljivice srca, Berlusconi ponovno na sudu

Karima El Mahroug
Foto: alberto terenghi/Milestone Media/PIXSELL
1/3
28.01.2017.
u 17:00

Tužitelji su tvrdili da su svjedoci u slučaju bili podmićeni s 10 milijuna eura, od čega je El Mahrug navodno dobila sedam

Talijanski sud naložio je u subotu suđenje bivšem premijeru Silviju Berlusconiju zbog potkupljivanja svjedoka kako ne bi svjedočili da je plaćao za spolne odnose s mladim ženama.

Berlusconi je 2014. oslobođen optužbi da je imao spolne odnose s Karimom El Mahrug, Marokankom poznatom pod umjetničkim imenom Ruby Kradljivica Srca, kada je imala 17 godina.

Tužitelji su tvrdili da su svjedoci u slučaju bili podmićeni s 10 milijuna eura, od čega je El Mahrug navodno dobila sedam. Berlusconi je opovrgnuo sve optužbe.

Novo suđenje trebalo bi početi 5. travnja.

Komentara 2

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
18:39 28.01.2017.

Rubi-rubacuori je dobila 7 milijuna, pa je otvorila svoj restoran u Maroccu, a bivša mu žena glumica Veronica Lario dobila alimentaciju od 3 milijuna eura na misec heeej valjda je već svima jasno zašto žene toliko trče za njim.

PO
pozornik66
20:31 28.01.2017.

Ozbiljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije