Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Beograd: Bombom na zgradu RTV-a Pink

pink
preuzeto s pressonline.rs
05.10.2009.
u 09:11

Dvojica nepoznatih mladića bacila su bombu na ulaz u zgradu Radiotelevizije Pink. Nitko nije ozllijeđen, a policija je, čini se, na tragu napadačima.

Dvojica nepoznatih napadača bacila su bombu na zgradu RTV-a Pink u Beogradu, ali nitko nije ozlijeđen. Dvojica mladića bombu su bacila oko ponoći s motocikla.

Iako policija za napadačima još traga, srbijanski Press Online javlja da im je policija na tragu, te da bi uskoro mogli biti uhićeni. Navodno se radi o dvojici mladića koji su se dan ranije sukobili sa zaštitarima RTV-a Pink.



Napad bombom snimile su nadzorne kamere televizije Pink, ali i prometne kamere s obližnjega kružnog toka. Napadači su bombu bacili na ulaz koji je oštećen, ali kako na ulazu nije bilo nikoga u tom trenutku, nitko nije ozlijeđen.

Dan ranije zaštitar koji čuva zgradu RTV-a Pink sukobio se najprije verbalno, a zatim i fizički s dva mladića zbog manjeg incidenta u prometu.

Ključne riječi

Komentara 6

AG
Agramer198
09:19 05.10.2009.

Jučer Bosna, danas Srbija... Balkansko bure baruta.

OB
-obrisani-
19:47 05.10.2009.

vučko aj ne prdi mnogo da ti ne ozebe bulja !!!

OB
-obrisani-
19:05 05.10.2009.

E malo ste zaksnili! To ste tribali bacit prije 18 godina, na Pink. Sad je vec kasno. Ovo sada dodje kao sala. Cak im mozda i dobro dodje da podignu gledanost i da dignu lovu od osiguranja i zatvore stanicu i lepo se povuku u mirovinu posle svog zla sto su napravili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije