Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADMUDRIVANJE

Beljak: Tamo gdje HSS ima bolje rezultate, danas živi više ljudi

Krešo Beljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
08.01.2020.
u 13:01

Dođite u Samobor da Vam pokažemo kako se to radi. I častim Vas kremšnitama, poručio je Beljak

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak u srijedu je premijeru Andreju Plenkoviću poručio da tamo gdje HSS ima bolje rezultate, danas živi više ljudi, reagirajući na njegovu izjavu u kojoj je ustvrdio da je HDZ izgubio izbore jer u sredinama gdje ima bolje rezultate danas živi manje ljudi.

"Plenkoviću, tamo gdje HSS ima bolje rezultate, danas živi više ljudi. Dođite u Samobor da Vam pokažemo kako se to radi. I častim Vas kremšnitama“, poručio je Beljak, koji je i gradonačelnik Samobora. 

"Svjesni loše demografske situacije u cijeloj Hrvatskoj, ponosni smo što možemo istaknuti još neke od sredina osim Samobora u kojima je HSS na vlasti, a koje bilježe trend doseljavanja stanovništva ili pozitivan prirodni prirast", dodao je u priopćenju.

Beljak tvrdi da je jedan od najsvjetlijih primjera sigurno grad Orahovica u Slavoniji koju HDZ svojata i naziva svojom utvrdom. "Naime, od svih gradova u Slavoniji jedino Orahovica bilježi pozitivan prirodni prirast otkako je 2017. godine HSS na čelu s gradonačelnicom Ana-Marijom Petin srušio HDZ-ovu vlast i preuzeo odgovornost za upravljanje gradom", istaknuo je.

Predsjednik HSS-a kaže da ima još nekoliko manjih sredina s pozitivnim demografskim trendovima gdje je HSS na vlasti, no izdvajaju Općinu Sali na Dugom otoku, koja zahvaljujući pozitivnim demografskim mjerama HSS-ovog načelnika Zorana Morovića bilježi rast broja stanovnika i rast broja rođene djece za čak 16 posto. Općina Sali za svako rođeno dijete obitelji dodjeljuje 60 tisuća kuna.

"Priznajemo, predsjednik Vlade Plenković je ovoga puta apsolutno u pravu - ljudi bježe iz onih sredina u kojima je HDZ, nažalost, na vlasti", poručio je Beljak.

Komentara 11

CR
CROLINDA
13:09 08.01.2020.

hrvatska seljačka stranka ? - daj ne vrijeđajte seljake - s pajserom u rukama

DU
Deleted user
13:49 08.01.2020.

...Bljaku pogledaj se u ogledalo i tada češ vidjeti hrpu ljudske bijede i sramote. HSS-u nanio si ogromnu štetu,a to se vidi po anketama gdje ne prelaziš prag od 1%.

TA
tar65
13:59 08.01.2020.

Potkapacirani političar,koji nije pokazao trunku srama zbog svoje kriminalne prošlosti,kopija Milana Bandića,Samobor je pustara i dosadan provincijski grad sa najskupljim javnim prijevozom, nesposobnom gradskom upravom,namještenim zapošljavanju a u gradskim tvrtkama,te konstantno kreditno zaduživanje za održavanje na vlasti SDP i HSS!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije