Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijeli grad bez vode
Povratak na članak

Burićev grad zavrnuo slavinu Valpovu, građani ogorčeni: Zavarili su šaht i skinuli ventile

Belišćanska tvrtka Hidrobel obustavila je, naime, isporuku poduzeću Dvorac Valpovo. Građani su odlučili uzeti stvar u svoje ruke pa su sami otišli do glavnog priključka vode za grad Valpovo

Komentari 45

ZV
zdenko.valpovo
19:11 27.03.2015.

dakle ovo je presedan, mi građani koji uredno plaćamo vodu sada smo robovi lokalnih moćnika i političara, ...ne možemo u WC , nemamo vode za piće i osnovnu higijenu , ovo je nedopustivo i molim sve institucije ove države da nešto poduzmu ...

VL
ZV
zdenko.valpovo
19:42 27.03.2015.

pozivam i građane Valpova da daju svoj komentar na nastalu situaciju..

VL
NI
nibunika
21:20 27.03.2015.

Zašto Hidrobel iz Belišća, (njegov direktor je navodno pravnik, pa bi to trebao znati), nije išao s ovrhom prema Dvorcu iz Valpova, i na taj način naplatio svoja potraživnaja. Da smo pravna država, direktor Hidrobela bi, zbog izazivanja namjerne štetete građanima Valpova, (ponavljam, riječ je o izazivanju namjerne štete), trebao biti hitno barem pritvoren.

VL
KO
kos52
20:24 27.03.2015.

Slavonci!Glasajte za Burića i ine HDSSB-ovce jer oni su vaša budućnost.Što za njih znači pravna država.Al Capone je gazda u vašoj Slavoniji.

VL
JA
ja123pao
23:15 27.03.2015.

Naše crpilište dobiva uskoro novog vlasnika iz Engleske, a oni su izrazili želju za čistim računima. --------------------------------------------------------------------------------------------------- zar je počela rasprodaja hrvatske vode (izvora)?????

VL
PL
plotto
12:42 28.03.2015.

Ovdje je pitanje svih pitanja:TKO je prodao vodocrpilište Englezima ???? Izgleda da se Dinko probudio pa je poslao svoje glasnogovornike iz HDSSB da pišu na forumu,Kad novi vlasnik preuzme vodoopskrbu,onda ćete vidjeti pošto će vam biti voda.To se prije nekihnekih 15 godina događalo u mađarskoj,neki lokalni šerifi prodali vodovodvnu opskrbu strancima i onda im je cijena vode skočila desetak puta,što je izazvalo strašan revolt korisnika.Novi vlasnik im je poručio da voda nije socijalna kategorija,nego ekonomska i da voda ne može jeftina kako to oni žele.Na kraju je mađarska država otkupljivala te ugovore po enormnoj cijeni.Tako će biti i ovdje.Valpovčani i Belišćani,odmah se organizirajte i krenite u prosvjed pred gradsku upravu Belišča i tražite odgovore,tko je prodao vaš elementarni životni resurs,a to je voda.Nikakav goljo,ma kakogod da se zobe,nema pravo da to uradi.

VL
AG
agencija1
02:59 28.03.2015.

nase crpiliste dobiva uskoro novog vlasnika iz engleske???Veliki hrvat Buric prodaje nacionalno blago..tolko o domoljublju njegovom..

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:43 27.03.2015.

Pa Hdssb je poznat po tome da ne priznaje hrvatske sudove i sudske odluke. Oni priznaju samo Glavinu zapovjed.

VL
PL
plotto
06:45 28.03.2015.

Citiram:"– Naše crpilište dobiva uskoro novog vlasnika iz Engleske, a oni su izrazili želju za čistim računima. Belišće i Marijanci su sve svoje troškove uredno podmirili, što ne vrijedi za Valpovo koje se ponaša kao da su na Divljem zapadu i ne žele platiti dug. E, ako će Valpovo biti Divlji zapad, onda ću ja biti Wyatt Earp. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Tko je prodao crpilište Englezima ?? To su ti zastupnici iz HDSSB,poznati domoljubi,koji kradu rukama i nogama.Pretpostavljam da su Englezi kupili firmu koja ima koncesiju na crpilište,a to je isto kao da su kupili crpilište.E sad ćete vidjeti koliko stoji naša domaća voda kod stranog vlasnika.Taj koji je prodao,dobio je debeli mito.Prestrašno !!

VL
UN
unbekant
09:10 28.03.2015.

"Nase crpiliste,bla,bla,bla,bla,novog valsnika iz Engleske",u Hrvatskoj vlasnik drzavnih voda ,t.j,crpilista vlasnik iz engleske????????

VL
DU
Deleted user
20:07 27.03.2015.

hahaaha, a taj buric je inace valpovcanin

VL
LI
lilalu
21:00 27.03.2015.

Divnoo.. opet HDZ: Kako neslužbeno saznajemo, Dvorac nije platio svoje obaveze prema dobavljaču pitke vode (belišćanskom Hidrobelu) već mjesecima, adugovanje je nadmašilo iznos od 1 milijun kuna. Iznos je to koji zasigurno onemogućava poslovanje Hidrobela. Podsjetimo se, prije nekoliko mjesecieci Dvorac je stanovnicima i korisnicima usluga cijenu pitke vode znatno uvećao. Ako je točna informacija o tolikom dugu Dvorca prema Hidrobelu postavlja se pitanje gdje je završio novac i što je s novcem koji je Dvorac naplatio stanovnicima Valpova za znatno više cijene isporučene vode?

VL
PL
plotto
13:11 28.03.2015.

razigrani dječak tvrdi da je vodocrpilište već bilo u vlasništvu tvrtke duropack d.d.Nadam se da se ne radi o tipičnoj hrvatskoj gluposti poslije koje će nas boljeti glava.Valjda ćemo uskoro saznati o čemu se zapravo radi.

VL
NI
nibunika
20:29 27.03.2015.

Siledžija Burić, kao i njegova stranka HDSSB, ne priznaje hrvatske zakone. Da smo pravna država, zbog ovog poteza on bi trebao završiti u zatvoru, ili barem u policiji zbog izazivanja namjerne štete građanima Valpova, jer ne priznaje odluku Općinskog suda od 25 ožujka kojom se belišćanskom Hidrobelu privremeno zabranjuje obustava isporuke vode valpovačkom Dvorcu, (prema pisanju Jutarnjeg lista).

VL
PL
plotto
06:59 28.03.2015.

Ovo je za USKOK !!! Burić je smišljao Sanaderu duhovite bećarce.Mogao bi i sebi jedan.Ovo je stvar za USKOK !!! Tko je jedan lokalni goljo da može prodati vodocrpilište strancima ?? Nadam se da će doći do masovnih prosvjeda zbog ovog jer kad dođe strani vlasnik,vidjet ćete koliko će stajati domaća voda u rukama stranaca.To se već događalo u zemljama srednje i jugoistočne Europe sa pogubnim posljedicama po lokalno stanovništvo.

VL
MR
mrki1985
22:20 27.03.2015.

Vecina vas spominje HDZ i HDSSB ali to nema veze sa ovom situacijom. Dok je HDZ bio na vlasti u Beliscu nista se nije napravilo Grad je samo propadao. Od kada je dosao Buric na vlast puno je bolja situacijaa i Belisce polako ide prema boljem. Nisam ni u jednoj stranci samo da znate, a u Beliscu zivim cijeli svoj zivot. A Dvorac Valpovo neka plati sta je duzan i to je to..........

VL
Avatar Hrvatski hranitelj
Hrvatski hranitelj
16:59 28.03.2015.

pa ovaj veliki domoljub, koji se slika sa trobojnicom, je u stvari karoljub. Lik koji je protiv prodaje bilo čega, proda vodovod englezima. Ogvno i smrdljivo. Stanovnici u nedostatku vode mogu piti akumulatorsku kiselinu.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
03:02 28.03.2015.

a vodocrpiliste je Buric prodao Engleskoj firmi. Ponavljam. Vodocrpiliste je prodano. Strancima. Prodano je. Vodocrpiliste. Hdssb.

VL
BR
Branko102
08:59 28.03.2015.

Čitam ovo i ne vjerujem.Burić prodao VODOcrpilište Englezima ???? Da li je ovo uopće moguće legalno napraviti ?? Ako je,onda su nam već podvalili.Ljudi marš na Referendum o zaštiti prodaje Hrvatskih Voda strancima !! Burića kod Sanadera u bajbok.

VL
DL
dr Luigi
23:26 28.03.2015.

Burić trenutno nije ni svijestan koliko mu je ovo naštetilo.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.