Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Belgijanac sjekao drvo, pa ostao bez prsta

sjekira
ilustracija
12.05.2018.
u 10:03

Brod Lučke kapetanije preuzeo je ozlijeđenoga i transportirao ga do Zadra odakle je od strane ekipe HMP prevezen u OB Zadar na daljnju medicinsku skrb.

Nakon što je kajakom doplovio s prijateljem do nenaseljenog otočića Tramerka Belgijanac si je sjekiricom prilikom sječe drva odrezao nožni prst. 

- Liječnik s otoka Ista uputio se brodicom prema ozlijeđenome i pružio mu prvu pomoć. Brod Lučke kapetanije preuzeo je ozlijeđenoga i transportirao ga do Zadra odakle je od strane ekipe HMP prevezen u OB Zadar na daljnju medicinsku skrb. Akcija je završila sinoć oko 22:00 sati - istakli su uz zadarskog centra 112.

Komentara 8

DU
Deleted user
14:41 12.05.2018.

Valjda prst nije završio međe prstacima ???!!!

DU
Deleted user
14:23 12.05.2018.

A i ovaj Vecernjak svasta stavlja na svoje stranice. Takvih i tezih nesreca ima na stotine svaki dan u svakome drustvu i koga to uopste interesira. To je jedna svakodnevnost. Hocete il staviti u novine da si je baba Mara ubola prst iglom dok je sivala carape djedu? Ili da je pas ugrizao postara? Ili da je djete sutnolo loptu i razbilo prozor susjedu? Malo pameti i prikopcajte se na realnost naseg drustva i na subjete koji su vazni za narod.

DU
Deleted user
15:19 12.05.2018.

Da li se smije ići na otoke i posjeći drvo,paliti vatru?Svi ovi prijevozi i liječenje na naš teret?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije