Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U HOTELU

Bečanin istukao diplomata iz Saudijske Arabije u hotelu u Donjoj Austriji, 'jer je bio preglasan'

Panoramski pogled na centar Be?a
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
01.06.2023.
u 17:51

Nakon što je počela svađa dvaju muškaraca, uzrujani i ratoborni Bečanin počeo je udarati diplomatu, nanijevši mu ozljede na licu. Nakon vike i buke, u pomoć je pozvana lokalna policija.

Navodno pijan i preglasan diplomat iz veleposlanstva Saudijske Arabije u Beču, tako je dugo divljao i derao se u hotelskoj sobi u jednom od hotela u Wachau, prekrasnom području uz rijeku Dunav u Donjoj Austriji, sve dok u četiri sata ujutro nije “pukao film” jednom od gostiju iz Beča, u susjednoj sobi.

Kada je 61-godišnji Bečanin došao kucati na vrata preglasnog diplomate, a on ih nije htio otvoriti, Bečanin je nasilno otvorio vrata i našao se oči u oči s njime, pišu danas austrijski mediji. Uz opasku, kako se je sve to događalo prošli produženi vikend za katolički blagdan Duhove. Nakon što je počela svađa dvaju muškaraca, uzrujani i ratoborni Bečanin počeo je udarati diplomatu, nanijevši mu ozljede na licu. Nakon vike i buke, u pomoć je pozvana lokalna policija. Po dolasku policije, 61-godišnji Bečanin je ispričao policajcima o čemu se radi i izvinio se za svoje ponašanje.

VEZANI ČLANCI: 

 

Preglasni Arapin, kako piše austrijski dnevni list kronen Zeitung, izvukao je svoju diplomatsku legitimaciju i ukazao na svoj diplomatski imunitet. Uz prigovaranje i psovke kada je policija htjela napraviti alko-test, koji je diplomat iz Saudijske Arabije odbio. “Svatko drugi bio bi uhićen za takvo što”, komentirao je netko od nazočnih, piše Kronen Zeitung. Cijeli incident je završio tako da je policija Bečanina prijavila za nasilno ponašanje, a diplomatu nadležnom Ministarstvu vanjskih poslova.

VIDEO: Vrane napadaju u Splitu: Obitelj napale tri puta u jednom danu

Ključne riječi

Komentara 4

AL
AlfaMike
20:32 01.06.2023.

Fini i dragi ljudi ti arapi. Alkohol ni pod razno.

Avatar rubinet
rubinet
13:40 02.06.2023.

Štovana Snježana Herek, umjesto da ispravite svoj tekst (iz srpskog u hrvatski) vi mene kažnjavate žutim kartonom jer sam se usudio ukazati na pogrešku.. To je krajnje neprofesionalno. I krajnje je vrijeme da Večernji zaposli lektora.

JF
Jure_Francetić
20:49 02.06.2023.

Eto, sad si dobio svoje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije