Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Nazorovoj

Bebu će dati na posvajanje? Nitko od obitelji se nije javio za brigu o preživjelom djetetu

Ruže na Kajzerici
Foto: Nenad Neveščanin
1/5
04.08.2019.
u 14:38

Nezapamćeni zločin ostavio je dvoipolmjesečnog dječaka bez oca, majke, bake i djeda, tete...

Mnoge zanima što će se dogoditi s jedinom preživjelom osoba nezapamćenog zloćina u Hrvatskog kada je na zagrebačkoj Kajzerici, Igor Nađ (36) preciznim hicima ubio cijelu obitelj njegove partnerice Maje Tojagić s kojom ima i dvomjesečnog sina.

Upravo svoje dijete jedino je poštedio, a policajci su odmah po dolasku na mjesto zločina nazvali Centar za socijalnu skrb čiji su djelatnici došli po dječaka te ga smjestili u Dom za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici u Zagrebu.

- Nemam informacija je li se netko od šire obitelji dječaka interesirao o njemu, no nas nitko nije zvao - rekla je za 24 sata Jasna Kelava-Ćurković, ravnateljica Dječjeg doma.

- Tek treba utvrditi koji je centar za socijalnu skrb nadležan za dječaka, a to ovisi o činjenici gdje je za njega prijavljeno prebivalište. Dječak je dobrog općeg stanja - dodala je ravnateljica.

Nezapamćeni zločin ostavio je dvoipolmjesečnog dječaka bez oca, majke, bake i djeda, tete... Najbliža rodbina koju sad ima su majka Igora Nađa, koja živi u Brezovici, te njezin bivši suprug, otac Igora Nađa, koji je u Švedskoj.

Ključne riječi

Komentara 17

MA
majajelinic
17:05 04.08.2019.

Ako se bude brzo reagiralo i dalo dijete na posvojenje bez odugovlačenja, moglo bi to ispasti dobro rješenje za bebicu. Novi početak u mirnoj obitelji koja već dugo čeka svoj smotuljak...

JE
Jeronim1999
18:52 04.08.2019.

Otac sam četvero malodobne djece. Žive u blagostanju Uzeo bih to malo nevinašce i odgojio kao svoje. Nikad mu ne bih rekao istinu o roditeljima Samo, posvojiti dijete u ovoj državi je mukotrpno. Kad bi onemogućila država brzo posvajanje bez bez godina provjera mnogi bi se odlučili na to.

OK
okozaoko
15:55 04.08.2019.

Treba mu dati novi identitet i dati na usvajanje pod uvjetom da se i od posvojitelja zataji njegove podatke. Inače je dijete osuđeno unaprijed na život u sjeni ove grozote. Najgore bi bilo da završi u obitelji oca ili majke,, bio bi stigmatiziran cijelg života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije