Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bebu će dati na posvajanje? Nitko od obitelji se nije javio za brigu o preživjelom djetetu

Nezapamćeni zločin ostavio je dvoipolmjesečnog dječaka bez oca, majke, bake i djeda, tete...
04. kolovoza 2019. u 14:38 17 komentara 25150 prikaza
Ruže na Kajzerici
Foto: Nenad Neveščanin
Pogledajte galeriju 1/5

Mnoge zanima što će se dogoditi s jedinom preživjelom osoba nezapamćenog zloćina u Hrvatskog kada je na zagrebačkoj Kajzerici, Igor Nađ (36) preciznim hicima ubio cijelu obitelj njegove partnerice Maje Tojagić s kojom ima i dvomjesečnog sina.

Ubojstvo na Kajzerici Poštedio dječaka Beba je dobro i bit će u Nazorovoj dok Centar ne odluči što dalje

Upravo svoje dijete jedino je poštedio, a policajci su odmah po dolasku na mjesto zločina nazvali Centar za socijalnu skrb čiji su djelatnici došli po dječaka te ga smjestili u Dom za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici u Zagrebu.

- Nemam informacija je li se netko od šire obitelji dječaka interesirao o njemu, no nas nitko nije zvao - rekla je za 24 sata Jasna Kelava-Ćurković, ravnateljica Dječjeg doma.

- Tek treba utvrditi koji je centar za socijalnu skrb nadležan za dječaka, a to ovisi o činjenici gdje je za njega prijavljeno prebivalište. Dječak je dobrog općeg stanja - dodala je ravnateljica.

UBOJICU PAMTE KAO PRISTOJNOG Mama Filjka nagovarala je Maju da se vrati Igoru, on joj vratio metkom

Nezapamćeni zločin ostavio je dvoipolmjesečnog dječaka bez oca, majke, bake i djeda, tete... Najbliža rodbina koju sad ima su majka Igora Nađa, koja živi u Brezovici, te njezin bivši suprug, otac Igora Nađa, koji je u Švedskoj.

NEVJEROJATNO!
Fotografija s vjenčanja otkrila tajnu njezina supruga: 'Posumnjala sam kad sam vidjela muževe sestre'
Ranoranilac ili noćna ptica?
Noćna sova - Kako večernji tip ljudi preživljava u jutarnjem svijetu?
  • majajelinic:

    Ako se bude brzo reagiralo i dalo dijete na posvojenje bez odugovlačenja, moglo bi to ispasti dobro rješenje za bebicu. Novi početak u mirnoj obitelji koja već dugo čeka svoj smotuljak...

  • Jeronim1999:

    Otac sam četvero malodobne djece. Žive u blagostanju Uzeo bih to malo nevinašce i odgojio kao svoje. Nikad mu ne bih rekao istinu o roditeljima Samo, posvojiti dijete u ovoj državi je mukotrpno. Kad bi onemogućila država brzo posvajanje bez ... prikaži još! bez godina provjera mnogi bi se odlučili na to.

  • okozaoko:

    Treba mu dati novi identitet i dati na usvajanje pod uvjetom da se i od posvojitelja zataji njegove podatke. Inače je dijete osuđeno unaprijed na život u sjeni ove grozote. Najgore bi bilo da završi u obitelji oca ili majke, ... prikaži još!, bio bi stigmatiziran cijelg života.