Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poštedio dječaka

Beba je dobro i bit će u Nazorovoj dok Centar ne odluči što dalje

Ubojstvo na Kajzerici
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
03.08.2019.
u 12:30

Dječačić rođen u svibnju ove godine, smješten je privremeno u dječjem domu u zagrebačkoj Nazorovoj gdje bi mogao ostati još mjesecima

Dijete ubojice Igora Nađa i jedne od njegovih žrtava, zaručnice Maje Tojagić, rođeno je prije dva i pol mjeseca i jedino je pošteđeno u masakru.

Beba, dječačić rođen u svibnju ove godine, smješten je privremeno u dječjem domu u zagrebačkoj Nazorovoj gdje bi mogao ostati još mjesecima. Ravnateljica tog doma Jasna Ćurković Kelava potvrdila nam je da je beba u Nazorovoj i da je dobro, a procedura koja slijedi u nadležnosti je Centra za socijalnu skrb.

Nadležni Centar mora, naime, utvrditi obiteljske okolnosti, ima li dijete i koga od bliže rodbine te imaju li kapacitet preuzeti brigu o njemu. Alternativa tomu jest pokretanje procedure posvojenja, a svi stručnjaci suglasni su da je najvažnije da dijete što kraće ostane u instituciji.

Budući da je riječ o novorođenčetu, struka kaže da horor koji je preživjelo neće ostaviti traga na njemu. Beba je fizički dobro i zdrava.

VIDEO Kuća strave na Kajzerici

Ključne riječi

Komentara 5

TH
than
12:45 03.08.2019.

Za dijete bi vjerojatno bilo najbolje da ga neko posvoji i da se sve poduzme da nikada ne sazna što se dogodilo.

GU
Gumbar136
15:41 03.08.2019.

bute več jenput završili sa tim vjestima vi neškolovani novinari.

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
12:45 03.08.2019.

Da li je ovo u interesu javnosti, u interesu djeteta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije