Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups!

Majka pozirala s bebom, a onda je novorođenče iznenadilo sve

beba
Foto: Screenshot YouTube
29.06.2017.
u 12:49

Fotografkinja Ana Brandt otkrila je što se krije iza profesionalnih fotografija tek rođenih beba

Profesionalne fotografije novorođenčadi sve su popularnije među roditeljima koji žele zabilježiti svaki trenutak djetetova života. 

No što se krije iza jednoga takvog snimanja otkrila je fotografkinja Ana Brandt koja se specijalizirala za fotografiranje tek rođenih beba. 

Iako na fotografijama sve izgleda savršeno, to nije baš uvijek tako, a u to se fotografkinja Ana uvjerila mnogo puta. 

Na svom YouTube kanalu objavila je tako video s jednog snimanja na kojem majka drži novorođenče, no ono u jednom trenutku počne mokriti. 

Zbunjena majka počela se ispričavati, ali ono što je nakon toga uslijedilo sigurno nije očekivala. Beba je potom obavila i nuždu 'broj 2' te nastavila mirno spavati u naručju svoje majke. Fotografkinji to očito nije previše smetalo jer je ona unatoč ''nezgodama'' napravila savršene fotografije sretne obitelji. 

Komentara 1

CI
cinkvici
13:35 29.06.2017.

sve je to OK, ali kad naši vrli političari počnu kenjati, nije to baš tako bezazleno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije