Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Baš se Rusija našla držati lekcije o demokraciji!?

Udarom na zemlje EU i NATO-a opravdava se miješanje u Ukrajinu

Komentari 30

Avatar nekakav
nekakav
14:58 10.06.2015.

mogao si silvio ovo izvješće usporediti sa američkim, pa bi ti malo i povjerovali, možda. ovako, samo si jedan u nizu plaćenih zapadnih agitatora. rusija je sila, s čime se na zapadu ne mgou pomiriti. rusija je zapadu bila najmilija,ja, kad je vladao njome jeljcin, i kad je godišnje iz rusije bilo moguće bez poreza i ikakvog nadzora izvući preko 300 mlrd dolara. kad je putin zaustavio taj bijeg novca i pljačkanje zemlje, odmah je zapadu rusija postala prijetnja. a silvio, silvio, pa što nisi istaknuo riječi putina, kad je baš o jeljcinu pričao, i odnosu zapada prema rusiji. veli putin, a tu je u pravu, da je jeljcin bio super sve dok je dozvoljavao zapadu da vršlja po istočnom lageru, al kada je jeljcin na kraju mandata se pobunio, odmah je na zapadu proglašen pijancem. pa što ga nisu pijancem zvali kad su se potpisivali ugovoru o neširenju atomskog oružja, kad je jeljcin pristao smanjiti arsenal srednjeg dometa, koji je i dandanas trn u oku zapadnim 'silama'. silvio, malo manje prosecca, i biti ćeš vitalniji.

VL
OV
ovchica
12:44 10.06.2015.

A tko si pobogu ti da donosiš sudove o bilo čemu? Cionistički plaćenik...

VL
Avatar Futuregzaktni
Futuregzaktni
13:34 10.06.2015.

To što je napisalo rusko ministarstvo vanjskih poslova je najobičniji pamflet. A to sto ste vi napisali je klasican primjer placenickog novinarstva, procitajte si knjigu; Dr. Uldo Ulfkotte "Kupljeni novinari", sa sigurnoscu mogu potvrditi da cete se pronaci u tojoj knjizi gospodine Tomasevicu.

VL
AN
anticenzura
13:45 10.06.2015.

Putin je danas kod Pape na kavi.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
12:45 10.06.2015.

Silvio! Rusi su možda loši u demokraciji, ali američanska demokratizacija (Irak, Libija, Sirija) je još gora.

VL
RA
Rangostar
14:56 10.06.2015.

Ovo bi trebalo biti kao nekakvo ozbiljno novinarstvo. Kako to Silvije samo neutralno gleda na stvari...bravo Silvije, odlicno prevodis tekstove sa CNN-a,FOX news-a i BBC-ja. Sramota !

VL
AA
aabbcc
15:23 10.06.2015.

Rusi nemaju iskustva o demokraciji i oni su silom obranili sebe od uvodjenja zapadne demokracije koja im je bila stigla do pola Moskve. Nesto bolje iskustvo imaju narodi Libije, Iraka gdje je demokracija ipak zavedena.... i pitajte njih.

VL
Avatar tomislav21
tomislav21
13:48 10.06.2015.

eh eh moj Silvije

VL
KI
Kissinger
15:35 10.06.2015.

ovaj silvio si svašta dozvoljava,a glavinja svojim komentarima ka obad bez glave.nego kad si zadnji put bio u tvojoj SLOBODNOJ LIBIJI(zapad im donio blagostanje).

VL
RA
ranko75
14:52 10.06.2015.

Ono sto ameri nude svijetu pod vidom demokracije je haos,ubojstva,trovanje zivotne sredine,GMO,parade pedera,jednopolni brakovi. U Rusiji je red,zabrana parade pedera,zabrana jednopolnih brakova,stimuliranje radjanja vise djece,porast nataliteta,briga o socijalnim obavezama drzave. Meni se ruska demokracija svidja vise i zato u njoj i zivim.

VL
BF
bf2
13:50 10.06.2015.

To je točno,u Europi jača krajnja desnica (kao posljedica isforsiranog multikulturalizma),ali ni rusija ne zaostaje sa svojih 65000 (samo u Moskvi i St.Petersburgu sa širim okolicama) skinsa koji lome sve neruse,a posebice muslimane iz srednjazijskih republika,uz sumnjivo blage reakcije vlasti. o Americi da i ne govorimo.Čini se da smo mi mali balkanski narodi ipak kulturniji što se toga tiče :)

VL
BL
Blathnat
14:38 10.06.2015.

ma kako licemjerna konstatacija....bas ste vi nasli biti dopisnik iz Vatikana...donekle od '84. do '94. ali jos uvijek?...tko je mogao imati takav privelegij u to vrijeme? biti dopisnik Vecernjaka i Vjesnika u Vatikanu 1984....

VL
Avatar d-ano
d-ano
15:06 10.06.2015.

Sigurno da sve nije bijelo sto rusi donose ali su jedini koji mogu americi da pariraju na istom nivou,,,,,,,da politicku glad zapada ekonomskog porobljavanja ,,,,,iz toga razloga zivio putin,,

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:01 10.06.2015.

Nista od toga sto je Rusija navela nije pobijeno kao laz, jer je sve istina. Bauljanje o tome "i vi ste krsitelji ljudskih prava" ne negira vlastita krsenja ljudskih prava. Do sada je zapad drzao lekcije Rusiji od emokraciji ali nakon Iraka, Libije, Sirije, Abu Ghraib-a, Guantanamo bay, "Black site" mucislista sirom svijeta itd. zapad se samo moze pokriti po glavi i zavezati gubicu o "ljudskim pravima".

VL
Avatar d-ano
d-ano
15:48 10.06.2015.

Pa carica Katarina je presla na pravoslavlje da bi bila carica,,sto je bilo lose u tom,unaprijedila je Rusiju,,,,za njezine vladavine rusija je cvjetala,,nije u pitanju tko je presau u sto vec sto cini dobro svojim bliznjima,,djela koja pokazuju kakav je kakav je i ostaju iza njega,,,

VL
DA
damocles
20:49 10.06.2015.

prosla su vremena kad se ljude moglo obmaniti. sad je internet tu, novinari mogu lagati koliko ih je volja, ali slike ne lazu. cinjenica je da je amerikanac dosao rusu ravno pred vrata a ne obrnuto

VL
IN
incogrito
15:11 10.06.2015.

Silvije Tomasevic - dakle, to sto pise u "pamfletu" nije istina? Hrvatska nema problema sa ustasama, neonacizmom, nepostivanju prava i slicnih stvari? Ili je problem u tome sto je Rusija skrenula pozornost na to jer tko su to takvi rusi da bi nama hrvatima, velicinama drzali bilo kakva predavanja ili nas na nesto upozoravali ? Jel tako mitomanu?

VL
RB
renato.belic.7
23:51 10.06.2015.

Neznam za druge države, ali Tomaševiću,nemoj mi reći da na skoro svakoj utakmici nisi čuo ustaške pokliče i da ni jedna nije prekinuta niti se više itko obazire na to.Ustaški mogao si čuti čak iz usta hrvatskog nogometnog reprezentativca!A too što se u Italiji može legalno kupiti vino s likom Hitlera i Staljina uopće nema veze s Rusijom,ali ima s Italijom kao jednom od Europskih država koja je "demokratski razvijenija od Putinova Carstva".

VL
RM
rmd3
10:28 11.06.2015.

Pamflet je ovaj vecernji skup s svojim huskackim tezama jos bu reko da je Rus napao Irak i stvorio ISIL dajte vise prestanite obmanjivat javnost svojim huskackim medijem.

VL
OP
opančar
11:13 12.06.2015.

još nek tvoje silvije tomaševiću i naši političari podrže gluposti koje pišeš, jao ga si onda nama ako dođe 3.svj.rata, pokri se ušima i šuti bolje ti je, jer nas ionako nitko ništa ne pita.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.