Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Bandićevi kandidati: Građani samo proaktivno mogu ostvariti svoja očekivanja

Jozo Miličević
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
12.05.2019.
u 19:38

Na upit novinara da prokomentira odlazak mladih iz Hrvatske, Miličević kaže da podržava odlazak mladih radi stjecanja znanja i iskustva. Međutim da je sadašnji trend zabrinjavajući, jer iz Hrvatske odlaze iskusni ljudi, a upitno je hoće li se i kada vratiti u Hrvatsku

Kandidati na euroizborima Jozo Miličević i Marijo Možnik s liste stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti na predstavljanju izbornog programa u nedjelju u Slavonskom Brodu poručili su da u Bruxelles idu radi obrane interesa Hrvatske, te pozvali građane da izađu na izbore ako žele da se ostvare njihova očekivanja.  

“Držimo da se može napraviti puno više, samo ako imate zastupnike koji u određenim područjima imaju životno iskustvo, karijeru i znanje. Ako imate zastupnika koji mogu prepoznati interes Republike Hrvatske i kako ga realizirati”, rekao je umirovljeni general Jozo Miličević dodajući da te kvalitete ima ova lista.

Na upit novinara da prokomentira odlazak mladih iz Hrvatske, Miličević kaže da podržava odlazak mladih radi stjecanja znanja i iskustva. Međutim da je sadašnji trend zabrinjavajući, jer iz Hrvatske odlaze iskusni ljudi, a upitno je hoće li se i kada vratiti u Hrvatsku.

Sport dostupan svima i podrška mladim ljudima glavne su smjernice na kojima u Europskom parlamentu želi raditi Marijo Možnik.

“Želimo potaći mlade da se vrate u Hrvatsku, da znanje i iskustvo ulože u Hrvatskoj. Pokretanjem gospodarstva riješit ćemo i aktualni problem mirovina”, poručio je Možnik, koji kaže da je jedan od tek tri sportaša na listama za Europski parlament.

VIDEO Bandić u ulozi bagerista:

Komentara 2

Avatar Dr Evil
Dr Evil
20:17 12.05.2019.

"Predsjednik" te sekte ima popis optužnica da ne stanu u ormar...pa stvarno moraš imati obraz ko đon da nagovaraš građane da daju glas za takvu sektu...prestrašno i prejadno.

Avatar Grunf
Grunf
21:36 12.05.2019.

samo ljudi s visokim kvocijentom inteligencije glasaju za MB365

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije