Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti EU izbori

Bandićevi kandidati: Građani samo proaktivno mogu ostvariti svoja očekivanja

Na upit novinara da prokomentira odlazak mladih iz Hrvatske, Miličević kaže da podržava odlazak mladih radi stjecanja znanja i iskustva. Međutim da je sadašnji trend zabrinjavajući, jer iz Hrvatske odlaze iskusni ljudi, a upitno je hoće li se i kada vratiti u Hrvatsku
12. svibnja 2019. u 19:38 2 komentara 316 prikaza
Jozo Miličević
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Kandidati na euroizborima Jozo Miličević i Marijo Možnik s liste stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti na predstavljanju izbornog programa u nedjelju u Slavonskom Brodu poručili su da u Bruxelles idu radi obrane interesa Hrvatske, te pozvali građane da izađu na izbore ako žele da se ostvare njihova očekivanja.  

Afera Agram SLUŠANE TAJNE SNIMKE Bandić urlao na Buluma: Jel' znaš 'ko je ta mala? To je dijete iz moje familije! Imaš li imalo poštovanja?

“Držimo da se može napraviti puno više, samo ako imate zastupnike koji u određenim područjima imaju životno iskustvo, karijeru i znanje. Ako imate zastupnika koji mogu prepoznati interes Republike Hrvatske i kako ga realizirati”, rekao je umirovljeni general Jozo Miličević dodajući da te kvalitete ima ova lista.

Na upit novinara da prokomentira odlazak mladih iz Hrvatske, Miličević kaže da podržava odlazak mladih radi stjecanja znanja i iskustva. Međutim da je sadašnji trend zabrinjavajući, jer iz Hrvatske odlaze iskusni ljudi, a upitno je hoće li se i kada vratiti u Hrvatsku.

Sport dostupan svima i podrška mladim ljudima glavne su smjernice na kojima u Europskom parlamentu želi raditi Marijo Možnik.

“Želimo potaći mlade da se vrate u Hrvatsku, da znanje i iskustvo ulože u Hrvatskoj. Pokretanjem gospodarstva riješit ćemo i aktualni problem mirovina”, poručio je Možnik, koji kaže da je jedan od tek tri sportaša na listama za Europski parlament.

VIDEO Bandić u ulozi bagerista:

zbog nacističkih konotacija
Nakon što ga je RTL izbacio iz emisije oglasio se utučeni Jurica: 'Imam vam potrebu sve objasniti'
G
PASTELNO PROLJEĆE
Guess nagradni natječaj - uslikaj svoju kombinaciju i osvoji nagrade!
  • Avatar Dr Evil
    Dr Evil:

    "Predsjednik" te sekte ima popis optužnica da ne stanu u ormar...pa stvarno moraš imati obraz ko đon da nagovaraš građane da daju glas za takvu sektu...prestrašno i prejadno.

  • Avatar Grunf
    Grunf:

    samo ljudi s visokim kvocijentom inteligencije glasaju za MB365