Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASONERIJA

Bandić se nakon otkrića Večernjeg na Facebooku javio fotomontažom

Milan Bandić se javio satiričnom fotografijom nakon otkrića Večernjeg lista
Foto: Facebook
21.02.2020.
u 18:37

Podsjetimo, agrebački gradonačelnik Milan Bandić organizirao je prijam za masone. Zbilo se to krajem proljeća prošle godine kada su se u povodu obilježavanja stote obljetnice od osnivanja Velike lože Srba, Hrvata i Slovenaca “Jugoslavija” u Zagrebu sastali predstavnici velikih loža.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na svom službenom Facebook profilu reagirao je na današnji tekst Večernjeg lista, a u kojem je otkriveno kako je prošle godine u Zagrebu ugostio članove iz čak tri masonske lože s područja bivše Jugoslavije.

Tom prilikom Bandić je objavio montiranu fotografiju sebe ispred Bijele kuće, s vjevericom na ramenu, a pokraj je “umontirao” i obelisk Washington Monument, navodni simbol masona. Vjeverica je tu jer navodno simbolizira osobu koja ima i zna tajne.

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić organizirao je prijam za masone. Zbilo se to krajem proljeća prošle godine kada su se u povodu obilježavanja stote obljetnice od osnivanja Velike lože Srba, Hrvata i Slovenaca “Jugoslavija” u Zagrebu sastali predstavnici velikih loža iz Srbije, Hrvatske i Slovenije. Te su tri lože potpisale i sporazum o obilježavanju obljetnice, a prvi skup je održan u Zagrebu.

“Ovaj važni jubilej proslavljen je u izuzetno srdačnoj i bratskoj atmosferi uz prateći program i uz prijam kod gradonačelnika grada Zagreba”, objavljeno je lanjskog lipnja na internetskoj stranci Regularne Velike lože Srbije drevnih, slobodnih i prihvaćenih masona. Međutim, slobodni zidar iz Srbije Branko Rogošić navodi da masone na kraju nije primio gradonačelnik, nego se u zadnji tren pojavila njegova pomoćnica.

Iako je raspored gradonačelnika Bandića i njegovih suradnika tih dana bio – kao i uvijek – ispunjen, o čemu je njegov tim redovno izvještavao na web-stranici, ovaj događaj iz palače Dverce nije zabilježen na službenim stranicama Grada. Kako je došlo do organiziranja ovog događaja, do zaključenja teksta nismo dobili odgovor.

Ključne riječi

Komentara 10

SA
sargu123
18:50 21.02.2020.

Uskoro slijedi slika pred Remetincem koja neće biti montaža, nadam se.

Avatar NO_KOMENT
NO_KOMENT
19:12 21.02.2020.

Toplo se nadam da će ovaj kriminalac uskoro nestati sa političke i svake druge scene.

SH
Shalan
18:53 21.02.2020.

Jel to pokušaj humora druga Bandića? Od Titova bedža preko Palme, pa do lože Jugoslavija, to kumrovečko diplomirano gvnce ONO I DSZ-a, zaslužuje da mu vjeverica uđe kroz pakšu i izgrize put do usta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije