Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA ŠTANDOVI
Povratak na članak

Suđenje kreće 6. rujna: Bandić nakon ročišta nije želio davati izjave

Tijekom suđenja bi trebalo biti ispitati 40-ak svjedoka.

Komentari 115

SX
sudbina x
09:15 28.08.2018.

Nisam baš Bandićev štovatelja ali ovo što mu se stavlja na teret je čista namještaljka...

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
11:28 28.08.2018.

Zanimljivo, Cvitanov tužitelj Mišković vodi ovaj postupak. Bandiću, možeš zaboraviti na pravo i pravdu i već pripremati odvjetnike za sud u Strasbourgu jer nećeš dobiti pošteno suđenje. Bandić je prvo bio oslobođen ovakvih nebuloznih optužbi jer je u nadležnostii gradonačelnikaika da dodijeljuje financijska sredstva civilnim udrugama koje se društveno angažiraju, ali je politički vrhovni sud koji donosi nebulozne odluke iz mjeseca u mjesec pristao na ucjene i nezakonitosti DORH-a! Ovdje je jedini problem jer je Bandić financijski pomagao udrugu "u ime obitelji" koja se društveno angažirala, a kada daje novac LGBT udrugama, crvenim kulturnjacima, sve je u redu. Nevjerojatno kako se samo u dorh-u trude ovakve nebulozne optužnice konstruirati kada je Bandić u pitanju, a s druge pak strane ignoriraju aferu Uljanik, svjedoke koji terete Milanovića i ostalu SDP bandu za kriminal i još ih se štiti. DORH je cirkusantska institucija koja selektivno rade svoj posao i pod zloupotrabama su pojedinaca. Njihovi smješni dokazi i način na koji dolaze do navodnih dokaza ne prolaze na sudu u Strasbourgu. Europski sud za ljudska prava poništio je dvije presude hrvatskih sudova prošle godine jer su "dokazi" pribavljeni prisluškivanjem za koje suci istrage nisu dali valjano obrazloženje. Ne mogu se kao dokaz koristiti one informacije do kojih se došlo prisluškivanjem telefona, mobitela, presretanjem mailova ili sms-poruka. Optužnice na račun Bandića su nebulozne, a dokazi nekakvi i nezakoniti.

VL
SP
Spezispezi
10:08 28.08.2018.

Bože mili kakva lakrdija od države. Jednima se daju milijuni, pa čak milijarde keša iz državne kase ito svake godine, a drugima za potrebe referenduma ne smiješ ni drveni štand dati za javne potrebe. Fuj

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
11:46 28.08.2018.

Gdje ste DORH-ovci u aferi 3.maj i Uljanik ? Milijarde cure iz te SDP-ove i IDS-ove javno-privatne kompanije! Ne javljate jer su vaši drugovi u toj aferi zastupljeni i trebali bi sami sebe uhititi zbog višegodinjeg zataškavanja pljačke u timm kompanijama. Samo zabavljajte i hranite svoju svjetonazorsku javnost bivšim drugom Bandićem, ali doći ćete vi dorh-ovci i vaši politički šefovi koje predvodi Milanović na red zbog svih zlouporaba i političkih optužnica kad tad.

VL
LU
Lujo123
09:27 28.08.2018.

Imam puno primjedbi na Bandićevo poslovanje, ali u ovom postupku ga podržavam 100%! Radi se o njegovoj pomoći udruzi koja je tražila upravo ono što su građani RH i htjeli, a protiv je bila potpuno marginalna manjinica podržana sorošem i raznim bolesnicima! Bilo bi državi bolje istražiti koga to pomaže sa novcima poreznih obveznika, a ko se predstavlja kao neka "udruga" koju predstavljaju 3 člana - predsjednica, tajnica i blagajnica, a od države i soroša uzimaju novac neusporedivo veći od ove siće kojom je Bandić pomogel inicijativu koju je podržalo preko 10% stanovništva RH! Koliko se novca troši na zaštitu bolesnika u raznim "povorkama i marševima" kordonima tisuća policajaca teško naoružanih, a protiv kojih je ogromna većina stanovnika RH? Gospodo iz "institucija" prestanite raditi u korist štete za RH! Nadam se da ćete jednog dana morati položiti račune za vaš protuhrvatski hrvatofobni posel! Sramite se! Drži se Bandiću!!

VL
SX
sudbina x
09:15 28.08.2018.

Nisam baš Bandićev štovatelja ali ovo što mu se stavlja na teret je čista namještaljka...

VL
SX
sudbina x
09:16 28.08.2018.

Zašto da usporim...?

VL
MA
mariocibaric12345
13:37 28.08.2018.

Modu ga osudit jedino za kokoš a za jaja pomilovat

VL
TM
trade_mark
13:07 28.08.2018.

kaže gradonačelnik, pazite kako prelazite cestu. milo, dok si ti gradonačelnik zagrepčani trebaju paziti i kad idu jesti, spavati, kad idu na zahod... dok nam ti caruješ u zagrebu nitko nigdje nije siguran.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
10:19 28.08.2018.

Kaj mu pak moreju ?

VL
A1
Ardo 1944
10:11 28.08.2018.

Dno dna sa dvostrukim dnom.

VL
Avatar tituš
tituš
13:45 28.08.2018.

Ako je to sve ili ako je to jedino što mu stavljate na teret, ODUSTANITE! Ne tratite vrijeme i ne trošite naše novce na uzaludan posao! Ako ovaj bandit nema barem 5 težih teških grijeha protiv zakona, onda stvarno nemate razloga za suđenje!

VL
Avatar liquidsky
liquidsky
19:48 28.08.2018.

Odmah se silno rastužimo nad sudbinom našeg Velikog Voljenog Vođe. Zar On mora na Sud? On koji je svoje srce i dušu poklonio nama, svojim podanicima, koji radi 38,4 sata dnevno, koji je je 927 godišnje u dobronamjernoj kampanji samo da bismo ga mi mogli skrušeno birati? I sada, taj Nedodirljivi Nadčovjek mora svojim, nama mirisnim cipelicama gacati po tamo nekom Sudu, mucati, pravdati se, crvenjeti svoje drage poštene obraze poput nekog običnog građanina. Organizirajmo se i postavimo šatore na travnjacima pred tim Strašnim Sudom, boravimo ondje sve do okončanja procesa, ne perimo se i gladujmo, nužde obavljajmo po grmlju stalno pomišljaljući na Njega, šaljimo mu dobre vibracije i treba li umrimo tamo pred Sudom, sve u čast našeg Velikog, Jedinog Voljenog Vođe. Ni naša djeca ni obitelji, ni posao ni drugi interesi, ništa i nitko nije važan poput Njega, Njegova je sudba naša sudba, podijelimo je s Njim. Žrtvujmo se i pokažimo svijetu i vijeku koliko je On iznad svega i svakoga. Već večeras pustimo tužnu suzu, a sutra započnimo sa skupnim posvećenjem naših tijela i duša Njemu, samo Njemu.

VL
DA
darwil
09:48 28.08.2018.

Kada će taj dan Oslobođenja Zagreba od Bandića?Biti će to nacionalni praznik.

VL
Avatar AlPoS
AlPoS
09:36 28.08.2018.

Kakvo smo mi bolesno društvo od dolje pa do vrha. Ovo hoštapleri se ismijavaju bijedi i narodu sa svojim šalama i pametovanjem. pa kakvo je to društvo i pravda kada samo pripremno ročište traje godinama, umjesto da sve završi u roku 6 mjeseci. Da smo mi normalna država i društvo, ovakvim likovima na pamet ne bi palo da se ismijavaju sa narodom i zakonima. Fujjjjjj

VL
Avatar comandante
comandante
10:41 28.08.2018.

spreman se kod tebe nemože krivo shvatiti jer si bio pudlica, sekretarica u lokalnom odboru SKH...

VL
GR
gradjaninhr
14:26 28.08.2018.

Bandic je odavno trebao biti optuzen za sva svoja nedjela. Sramota je da je takav covjek gradonacelnik naseg grada. Koliko je lokala u gradu dobio brat Milijana Brkica ? Treba samo proguglati malo. To je samo kap u moru...

VL
DU
Deleted user
13:54 28.08.2018.

Guljenje krumpira im ne gine, ili rodoljubna bježanija preko granice na rodnu grudu.

VL
TT
TTjac
13:38 28.08.2018.

I Al Capone je naje.... zbog utaje poreza, a pobio je na desetke ljudi. To vam je tak, pritisneš tamo gdje imaš jake dokaze. Samo kaj naše krivosuđe ne može postići pravdu, jer je potkapacitirana u odnosu na privatno odvjetništvo.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:04 28.08.2018.

Hm, između cupkanja po mlakamau svojoj izbornoj bazi u Kozari putevima, obilaska kojekakvih bauštela, - kad nađe vremena, malo svrati do suda. Ova priča je kikiriki za prave priče u kojima je muljao do bola. Za ovaj merifetluk i dada mu stisnu neku kaznu, što se naravno, neće dogoditi, kazna može biti drugarska kritika, na što je ovaj čovjek još od vremena drugova u Opštini Pešćenica oguglao odavno. Zagrepčani su zaslužili Bandića, jer je on utjelovljenje bahate sirotinje koja je dolaskom pokrala sve što se dalo, a na kraju će od belog Zagreba napraviti Veselu Bosnu i Kosovo.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.