Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivotvoreni potpisi Udruge Udruge dragovoljaca Hrvatske ratne mornarice iz Dubrovnika

Bandić lagao da ima potporu dubrovačkih branitelja

Bandić
Arhivska fotografija
06.01.2010.
u 21:09

Želimir Čizmić, predsjednik Udruge, optužio je Milana Bandića da je lažno prikazao kako ima potporu udruge i da je dokument krivotvoren

Želimir Čizmić, predsjednik Udruge dragovoljaca Hrvatske ratne mornarice iz Dubrovnika, optužio je predsjedničkog kandidata Milana Bandića da je lažno prikazao kako ima potporu njegove udruge.

- Ova fotomontaža upućuje na to da je riječ o mogućoj krivotvorini pa pozivam DIP i DORH da ispitaju ovaj slučaj, da postupe prema zakonu i da o svom nalazu izvijeste javnost, napisao je Čizmić u priopćenju za medije.

Iz stožera Milana Bandića odgovorili su pak da imaju dokument na kojemu je i Čizmićev potpis i da za njih u potpori Udruge nema ništa sporno.

Reagirala je i Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskog rata Dubrovačko-neretvanske županije, ustvrdivši da su oni kontaktirali s članstvom Čizmićeve udruge koje je dalo potporu Milanu Bandiću te da Želimir Čizmić demantira potporu zato što je član SDP-a.

Čizmić je i njima odgovorio navevši da “pod punom moralnom i kaznenom odgovornošću tvrdi da nikad nije pribivao nikakvom sastanku na kojem se razgovaralo o potpori nekom od kandidata u utrci za predsjednika Republike Hrvatske, a još manje da je takvo nešto potpisao”.

Komentara 84

HA
handi
12:42 07.01.2010.

Osamdeset posto što Bandić izgovori je laž.

PO
poncho
01:27 07.01.2010.

Komunizam tjera Bandic a MIlanovic mu je sad postavio UPRAVU HOLDINGA sto ovome ne odgovara jer do sada je sve sam odlucivao.

BE
beeroslaw
22:01 06.01.2010.

ko da mu je to prva laž :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije