Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovar

Bakicu (71) naljutili psi u dvorištu pa metlom udarala 26-godišnjakinju

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
10.11.2021.
u 13:38

Protiv 71-godišnjakinje zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Nesvakidašnji sukob dogodio se u ponedjeljak ujutro u Bjelovaru, izvijestila je policija. 

– U dvorište obiteljske kuće koja je vlasništvo 71-godišnjakinje ušla su tri psa, vlasništvo 30-godišnjaka. Nakon što je 71-godišnjakinja istjerala pse iz svojeg dvorišta, došla je do ulaza u dvorište vlasnika pasa gdje je vikala i galamila na 26-godišnjakinju, a koju je potom i udarila metlom u tijelo.
 
30-godišnjem vlasniku pasa naplaćena je novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno zbog držanja životinja bez nadzora, navodi policija.

Protiv 71-godišnjakinje zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

VIDEO: Afera Softver: Uhićena Gabrijela Žalac i još tri osobe


 
Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
14:45 10.11.2021.

Trebala bi i baka podnijeti tužbu za pretrpljeni strah. Ti psi nisu lutalice nego imaju vlasnika, a i pored vlasnika je znači, jadna baka morala tjerati te pse. Što je on radio za to vrijeme? I ne razumijem radi čegaa bi tu staru ženu još i kaznili?

CA
cavecanem
15:15 10.11.2021.

meni je drago da baka nije pse napala, nisu psi krivi već vlasnik

XN
xnet0822
19:59 10.11.2021.

Bakica je 100 % u pravu, otkud ovim da ne kažem (ne)ljudima pravo da puštaju pse u tuđe dvorište ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije