Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Zagorju

Bakica donijela klupicu, sjela nasred ceste i prekinula asfaltiranje!

Zagorje International
31.05.2017.
u 16:54

Strahuje da će, kada radovi budu završeni, susjedova voda s brijega po novom asfaltu puno brže dolaziti pred njeno dvorište.

Radove na sanaciji klizišta u mjestu Sveti Križ Začretje danas je nakratko prekinula starija mještanka, piše Zagorje International

Iako hoda pomoću štaka, ona je svoj bunt zbog radova izrazila tako što je nasred ceste stavila klupicu i sjela na nju iza kamiona s asfaltom te se nije htjela maknuti kako se radovi ne bi nastavili. 

Navodno strahuje da će, kada radovi budu završeni, susjedova voda s brijega po novom asfaltu puno brže dolaziti pred njeno dvorište i da će često imati poplavu. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Komentara 3

DU
Deleted user
19:52 31.05.2017.

Nisu nikakva zagorska posla, nego Divlji zapad, a bakičine sumnje mogle bi biti opravdane. Čisto mi je žal da se ja sama toga nisam zmislila dok su mi ono prekpreklani, preklani i lani rekonstruirali ulicu, ove godine stali, dogotovili skroz nisu!!! Ali kak o konkretnim radovima u bakičinom selu ipak nemam pojma, možda se baš tam odvija izuzetak od običaja u zagorskoj cestogradnji i rekonstrukciji, pa nemo o tome. Nego dragi VL, pročitajte par put taj članak, kak je vaš lokalni kolega to lijepo napisal, gramatički i pravopisno točno, bez poluengleskih nakaradnih čuda, kaj velite na to?

IL
ilijan1a
18:51 31.05.2017.

Zagorska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije