Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bakica donijela klupicu, sjela nasred ceste i prekinula asfaltiranje!

Strahuje da će, kada radovi budu završeni, susjedova voda s brijega po novom asfaltu puno brže dolaziti pred njeno dvorište.
31. svibnja 2017. u 16:54 3 komentara 3708 prikaza
Foto: Zagorje International

Radove na sanaciji klizišta u mjestu Sveti Križ Začretje danas je nakratko prekinula starija mještanka, piše Zagorje International

USPORILI RADOVE Odbili uvođenje trošarina: Gradnja autoceste dovedena u pitanje

Iako hoda pomoću štaka, ona je svoj bunt zbog radova izrazila tako što je nasred ceste stavila klupicu i sjela na nju iza kamiona s asfaltom te se nije htjela maknuti kako se radovi ne bi nastavili. 

Navodno strahuje da će, kada radovi budu završeni, susjedova voda s brijega po novom asfaltu puno brže dolaziti pred njeno dvorište i da će često imati poplavu. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Siget Uređen je plato, stanarima više ne prijete kameni blokovi žičara Ritam grada Zbog čega su Zagrepčani ravnodušno dočekali gradnju nove žičare? Građevina DOBAR TEMELJ za 2017. Oporavlja se tržište: U listopadu izdano 28% više građevinskih dozvola nego lani
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik
  • Deleted user:

    Nisu nikakva zagorska posla, nego Divlji zapad, a bakičine sumnje mogle bi biti opravdane. Čisto mi je žal da se ja sama toga nisam zmislila dok su mi ono prekpreklani, preklani i lani rekonstruirali ulicu, ove godine stali, dogotovili skroz ... prikaži još! nisu!!! Ali kak o konkretnim radovima u bakičinom selu ipak nemam pojma, možda se baš tam odvija izuzetak od običaja u zagorskoj cestogradnji i rekonstrukciji, pa nemo o tome. Nego dragi VL, pročitajte par put taj članak, kak je vaš lokalni kolega to lijepo napisal, gramatički i pravopisno točno, bez poluengleskih nakaradnih čuda, kaj velite na to?

  • ilijan1a:

    Zagorska posla